Symetrin Pekka Vähäkainusta Euroopan ensimmäinen akkreditoitu Civil 3D Starter Pack -konsultti

Autodeskin akkreditoitu konsultti on alansa koulutettu osaaja, joka on todennetusti luonut onnistuneita asiakassuhteita, auttanut asiakkaita saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita parantamalla liiketoimintaprosesseja ja tarjonnut ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Symetrin Pekka Vähäkainusta Euroopan ensimmäinen akkreditoitu Civil 3D Starter Pack -konsultti

Symetrin Senior Consultant Pekka Vähäkainu on saanut Euroopan ensimmäisenä tunnustuksen Autodeskiltä Civil 3D -osaamisestaan akkreditoituna Civil 3D Starter Pack -konsulttina.

Autodeskin akkreditoidut konsultit ovat alansa koulutettuja osaajia, jotka ovat todennetusti luoneet onnistuneita asiakassuhteita, auttaneet asiakkaita saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita parantamalla liiketoimintaprosesseja ja tarjonneet ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Konsultoinnissa sisältö sovitaan yhdessä käyttäjäorganisaatioiden eri asiantuntijoiden kanssa. Civil 3D -konsultointi voi sisältää esimerkiksi konfigurointiin ja tiedonhallintaan liittyvät tehtäviä ja työvaiheita, olemassa olevien olosuhteiden mallintamista, suunnitteluun, mallinnukseen, dokumenttien luomiseen ja julkaisemiseen liittyviä päätyövaiheita, sekä mallien julkaisemista InfraWorksissa

Pekalla on vankka kokemus Autodeskin ohjelmista ja niiden soveltamisesta suomalaisiin käytäntöihin yli kolmen vuosikymmenen ajalta niin käyttäjänä konsulttitoimistoissa kuin sovelluskehittäjänä ohjelmistotaloissa. Koulutukseltaan Pekka on rakennusalan DI. Hän aloitti uransa ohjelmistojen parissa jo opiskeluaikana perustamalla ja työskentelemällä omassa ohjelmistoyrityksessä.

Pekka nauttii asiakkaiden ongelmien ratkaisusta, ja parhaimpia hetkiä työssä on, kun työvaiheet, joiden tekemiseen asiakas on käyttänyt tunteja tai jopa päiviä, saadaan automatisoitua ja siirrettyä yhden klikkauksen taakse.

Symetrissä Pekka auttaa asiakkaita tietomallintamisen käyttöönotossa ja käytössä, ja muihin inframallintamiseen liittyvissä asioissa. Pekan erityisosaamisalueeseen kuuluvat mm. AutoCAD Map 3D, Civil 3D, InfraWorks, ja Symetrin omat ohjelmistot, kuten Naviate Infrastructure ja FIKSU-tuoteperhe.

Pekka sai ensimmäisenä Euroopassa kyseisen akkreditoinnin, mikä on hieno osoitus, että hän ja Symetri ovat aina ajan tasalla. Koulutus, akkreditointi ja sertifiointi mahdollistavat laadun varmistamisen ja pitkäjänteisen työskentelyn asiakkaiden kanssa. Onnea Pekka ja Symetri ja tietenkin asiakkaat, jotka pääsevät hyötymään Pekan osaamisesta.” Sauli Lankinen, Autodeskin asiakasvastaava.
Martin Burrows

Martin Burrows

Sales, Building & Infrastructure
Timo Väyrynen

Timo Väyrynen

Finland Yhdyskuntasuunnittelun ratkaisut
Uutiset

Breaking down barriers – Bettool Jabur

05 lokakuuta 2021

Bettool is a Senior Consultant and BIM 360 | ACC Technical Lead based in the UK. Her day-to-day job is all about helping customers thrive and breaking down barriers in their organisation and between disciplines.  

Lue lisää
Uutiset

BIM Forum 2021 2. syyskuuta

02 syyskuuta 2021

BIM Forumissa keskiviikkona 2. syyskuuta ja näe tuotteiden viimeisimmät päivitykset, ja miten voit työskennellä fiksummin oikeilla työkaluilla.

Lue lisää
Uutiset

Dare to try new things - Tomas Lindgren

02 heinäkuuta 2021

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. In April we finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone. I interviewed Tomas about his experience at the events and what he learned from taking on this brand-new challenge.

Lue lisää