Kehitä osaamistasi

Symetrin koulutustarjonta

Osaamisen kehittäminen on tärkeä osa jokaisen työntekijän ammattitaidon ylläpitämistä.Tietojasi ja taitojasi kehittämällä voit parantaa työskentelyn tehokkuutta, hyödyntää älykkäämpiä työnkulkuja ja uusia mahdollisuuksia. Kun tarvitset uutta osaamista nykyisessä tai uudessa tehtävässäsi, tarjoamme Symetrillä sopivan koulutuksen ja autamme sinua saamaan suunnittelutyökaluistasi kaiken hyödyn irti.

Symetrin koulutukset on suunniteltu vastaamaan osallistujan tarpeita. Koulutustarjontamme kattaa Autodeskin ohjelmistot, omat tekniset ratkaisumme sekä muut markkinoiden johtavat ohjelmistot. Tarjoamme  sekä perinteistä luokkakoulutusta että verkkokoulutusta. Lisäksi järjestämme yrityskohtaista koulutusta, jonka sisältö räätälöidään tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lue alta lisää tai valitse seuraavista linkeistä:

Koulutus toimipisteissämme | Verkkokoulutus | Yrityskohtainen koulutusKaikki koulutukset

Lisätietoja saat lähettämällä viestin training@symetri.fi tai soittamalla 09 5422 6500

Edut

Tehostat projektityöskentelyäsi

Kasvatat ammatillista arvoasi

Työskentelet älykkäämmin ja vapautat aikaa luovaan työskentelyyn

Kehityt alasi huippuosaajaksi

Koulutusta kaikkiin tarpeisiisi

Koulutus toimipisteissämme

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, jotka auttavat sinua työskentelemään älykkäämmin ja tehokkaammin. Koulutusten pituudet vaihtelevat valitun kurssimuodon ja aiheen mukaan yhdestä päivästä neljään päivään. Tarjotaksemme oppisellesi parhaat mahdolliset edellytykset käytämme luokkahuoneissa uusimpia ohjelmistoversioita ja uusinta teknologiaa.

Lue täältä lisää koulutuksesta toimipisteissämme tai katso tarjolla olevat koulutukset täältä.

Verkkokoulutus

Monia koulutuksiamme järjestetään myös verkkokoulutuksena. Verkkokouluksessa saat saman oppimiskokemuksen kuin lähikoulutuksessa, mutta osallistut koulutukseen omalta työpisteeltäsi käsin . Virtuaaliluokkahuoneissamme olet osa interaktiivista oppimistapahtumaa ja saat henkilökohtaista ohjausta kouluttajiltamme. Pidämme ryhmäkoot pieninä, koska haluamme sinun saavan koulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue täältä lisää verkkokoulutuksesta tai katso tarjolla olevat kurssit täältä.

Yrityskohtaiset koulutukset

Kun haluat juuri itsellesi tai organisaatiollesi räätälöityä koulutusta, yrityskohtainen koulutus on oikea valinta. Koulutus voidaan järjestää toimistollasi, ulkopuolisissa koulutustiloissa tai virtuaalikoulutuksena. Koulutuksen sisältö, kesto ja ajankohta räätälöidään organisaatiosi yksilöllisiin tarpeisiin.

Esimerkkejä koulutuksistamme

Katso kaikki koulutukset

Koulutukset

AutoCAD perusteet -verkkokoulutus

AutoCAD verkkokoulutus järjestetään usean päivän aikana ja sisältö on jaettu toiminnallisuuden mukaisiin moduleihin. AutoCAD peruskurssilla opitaan tärkeimmät kaksiulotteisten piirustusten tuottamiseen liittyvät asiat työn aloittamisesta valmiin piir ...

Lue lisää
Koulutukset

Autodesk Inventor peruskurssi

Haluatko merkittävästi lyhentää aikaasi ideasta valmiiseen suunnitelmaan? Osallistumalla Inventor peruskurssille opit käyttämään markkinoiden kehittyneintä 3D-mekaniikkasuunnitteluohjelmistoa ja hyödyntämään sen tarjoamat edut omassa työssäsi.

Lue lisää