Tietoa koulutuksistamme

Käytännön tietoa ja ohjeita löydät alta

TIETOA KOULUTUKSISTA

Miksi kouluttautua?
Tehokas koulutus parantaa yrityksen tuottavuutta merkittävästi. Tarvittavien ohjelmistojen rinnalla kehoitamme investoimaan jatkuvaan koulutukseen.

Kurssien suunnittelu
Kaikki kurssimme mukautetaan vastaamaan osallistujien toiveita ja tarpeita. Monipuolinen kurssivalikoimamme kattaa Autodeskin ohjelmistot, Symetrin omat suunnitteluratkaisut (Naviate, FIKSU ja SOVELIA) ja muut tarjonnastamme löytyvät ohjelmistot, kuten Solibri. Koulutusluokissamme on käytössä uusimmat ohjelmistoversiot ja viimeisin tekniikka. Nämä takaavat parhaan mahdollisen oppimisympäristön.

Kouluttajamme
Kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus myös käytännön suunnittelusta ja parhaista työskentelytavoista.

Löydä koulutuspaikalle
Osoitteen ja kartan toimistoillemme löydät täältä. Valitse paikkakunta valikosta.

KURSSIVALIKOIMA

Yleiset kurssit
Kurssikalenteriimme aikataulutetuissa yleisissä kursseissa noudatetaan kiinteää suunnitelmaa ja osallistujia on enintään kuusi henkilöä, jotta jokaisella osallistujalla on riittävästi aikaa oman osaamisensa kehittämiseen yhdessä kouluttajan kanssa. Kaikilla osallistujilla on oma työasema, johon on asennettu ohjelmiston uusin versio. Teorian lisäksi kurssilla tehtävät harjoitukset takaavat parhaan mahdollisen oppimisen ja osaamisen kehittymisen.

Koulutukset asiakkaan tiloissa, paikan päällä
Koulutuksia järjestetään myös asiakkaiden omissa tiloissa, jolloin työskentelyyn tulevat katkokset jäävät mahdollisimman lyhyiksi ja kustannukset ovat matalammat. Kouluttajamme tuo koulutuskoneet niin sovittaessa mukanaan. 

Yrityskohtaiset koulutukset
Yritys- tai projektikohtaisesti muokattu koulutus on usein tehokkain tapa oppia ja kehittää suunnittelijan osaamistasoa sekä tehostaa ja nopeuttaa työskentelytapoja. Kurssit voidaan järjestää Symetrin tiloissa tai teillä paikan päällä. Kurssin sisältö muokataan tarkasti yrityksenne tarpeiden mukaan ja sovitaan aina ennen koulutusta myös kirjallisesti kurssivahvistuksessa. Osallistujat voivat olla myös mukana suunnittelemassa kurssin sisältöä ja tuoda esiin ongelmakohtia etukäteen. Voimme myös yhdistellä useiden eri kurssien sisältöjä yhdeksi kurssiksi. Ota meihin yhteyttä toiveistanne!

 

ILMOITTAUTUMINEN JA KURSSIN PERUUTUS

Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua koulutuksiimme kurssikalenterin kautta, josta näet kurssin hinnan sisältäen kurssimateriaalit, lounaat ja kahvit. Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse. Lopullisen vahvistuksen kurssin toteutumisesta saat 2-3 viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoitathan erikoisruokavalioista hyvissä ajoin etukäteen.
Symetri saattaa joutua perumaan kurssin johtuen liian vähäisestä osallistujamäärästä tai muista olosuhteista, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Symetri ei ole velvollinen korvaamaan lentolippujen, hotellien tai vastaavien kustannuksia siinä tapauksessa, että kurssi perutaan.

Peruutusehdot
Voit peruuttaa kurssin maksutta viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen perumisesta veloitetaan järjestelykuluina 100 €. Sinulla on oikeus luovuttaa kurssipaikka toiselle, mutta muutos tulee ilmoittaa ennen kurssin alkua. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä veloitamme koko kurssimaksun.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme, kun haluat lisätietoa koulutuksistamme tai opastusta juuri teille sopivan koulutuksen valintaan tai muokkaamiseen.

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Timo Väyrynen

Timo Väyrynen

Finland Yhdyskuntasuunnittelun ratkaisut