Webinaari

Kaavan tuottaminen vakioidun tietomallin mukaisesti - kumppanitestauksen tilanne

Tervetuloa webinaariin 17.6. klo 14.00 kuulemaan Ryhti-kumppanitestauksen tilanteesta ja jatkosuunnitelmasta.

Kaavan tuottaminen vakioidun tietomallin mukaisesti - kumppanitestauksen tilanne

Kumppanitestauksessa Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus kutsuivat kuntia ja maakuntien liittoja mukaan kehittämään rakennetun ympäristön tietojärjestelmää. 

Symetri osallistuu kumppanitestaukseen yhdessä Lappeenrannan, Kajaanin ja Heinolan kaupunkien kanssa, Lappeenrannan toimessa hankkeen päähakijana.

Tavoitteena on ottaa käyttöön asema- ja yleiskaavojen sekä tonttijaon kansalliset tietomallit osaksi Fiksu Kaavasuunnittelu -ohjelmistolla tuotettavaa kaavatuotantoprosessia. Lisäksi toteutetaan automaattinen kaava- ja tonttijakotietomallien julkaisuprosessi Ryhti-järjestelmään sekä hankekuntien käyttämiin paikkatietojärjestelmiin.

Maksuton webinaari 17.6. klo 14.00-14.45. Jos et pääse osallistumaan kyseisenä ajankohtana, ilmoittaudu kuitenkin, sillä lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

Webinaarit

Uuden sukupolven simulointiteknologia

18 kesäkuuta 2024

Altair® SimSolid® esittelee edistyksellisen simulointiteknologian suunnittelijoille ja laskentainsinööreille. SimSolid poistaa eniten aikaa vievät vaiheet rakenteen simuloinnissa: geometrian valmistelun ja elementtiverkon tekemisen.

Lue lisää