Liiketoimintaprosessien analysointi

Optimoi yrityksesi toiminta liiketoimintaprosessien analysoinnilla

Miksi analysoida liiketoimintaprosesseja?

Yrityksen liiketoimintaprosessien optimointi edellyttää yrityksen nykytilan kartoitusta ja selkeää strategiaa siitä, mihin ollaan menossa. Koska tarvittavat muutokset on toteutettava vaiheittain ja yleensä myös yrityksessä käytettävää tekniikkaa joudutaan päivittämään, optimointi voi olla oletettua hankalampaa. Symetri on kehittänyt tehokkaan ratkaisun, jonka avulla asiakkaamme voivat analysoida liiketoimintaprosessinsa ja optimoida toimintansa.

Liiketoimintaprosessien analyysin sisältö

Selkeä käsitys yrityksen nykytilasta.

Tuo esille kehityskohteet.

Konkreettiset ehdotukset tarvittavista toimenpiteistä.

Arvio toteutusaikataulusta.

Liiketoimintaprosessien analysoinnin lopputulos

Liiketoimintaprosessien analysointi pohjautuu Lean-ajatteluun. Se tarkoittaa, että liiketoiminnan prosessien ja niihin liittyvän tekniikan lisäksi huomiota kiinnitetään myös henkilöstön osuuteen muutoksissa. Keskittymällä yritysjohdon nykyisiin strategioihin ja analysoinnissa käyttöönotettuihin strategioihin yrityksessä saadaan nopeasti selkeä kuva siitä, miten toimintaa voidaan parhaiten optimoida.

Mukautuu tarpeittesi mukaan

Liiketoimintaprosessien analysointiratkaisu on mukautettavissa erikokoisten yritysten täsmällisiin tarpeisiin. Analysoinnin laajuus ja mukana olevat osastot, kuten suunnittelu, myynti, tuotanto tai jälkimarkkinointi, määritellään aina etukäteen.

Ota yhteyttä

Jätä meille viestiä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.