Suunnitteluohjelmistojen paketointi ja asennus

Pakkaa, konfiguroi ja ylläpidä yrityksenne lisenssejä Symetrin ratkaisuilla.

Haluatko hallita CAD-ohjelmistojen ja konfiguraatioiden asennuksen ja ylläpidon helposti?

Valmiiksi konfiguroidut ja perusteellisesti testatut rakenteet tekevät IT-ympäristöstä vakaan ja kustannustehokkaan. CAD-ohjelmistot ovat asiakkaittemme keskeisiä työkaluja, ja siksi asennusten hallinta, koulutus ja tuki ovat tärkeässä asemassa. Ratkaisumme tavoite on tarjota käyttäjille valmis asennuspaketti, konfiguraatiot ja lisenssiosoittimet. Valmiiksi konfiguroidut asennuspaketit sisältävät graafisen käyttöliittymän, ja ne mahdollistavat valvomattoman, ns. hiljaisen asennuksen. Paketit ovat SCCM-yhteensopivia.

Kun identtisiä asennuksia tehdään useita, asennuksen konfigurointiin ja testaukseen kannattaa panostaa. Se tuo mittavaa ajansäästöä ja helpottaa IT-tuen työtä tulevaisuudessa merkittävästi. Myös kustannussäästöt ovat merkittäviä. 
Martin Quist, CAD Manager, ÅF

CQi mahdollistaa CAD-konfiguraatioiden tehokkaan asennuksen ja hallinnan

Symetrin CQi-ratkaisu on tehokas ja vakaa konsepti, joka automatisoi CAD-ympäristöjen käytön ja ylläpidon. Konsepti rakentuu vuosikymmenten aikana kertyneeseen kokemukseemme CAD-järjestelmien tehokkaasta hallinnasta. Konfiguraatiot pohjautuvat yrityksenne tarpeisiin, ja ne mukautetaan aina käyttäjäkohtaisesti. CQi ratkaisee CAD-ohjelmistojen asennukseen liittyvät haasteet ja muokkautuu vaatimusten mukaan.

CQi standardoi yrityksenne CAD-ympäristön ja mahdollistaa siten sujuvan ja häiriöttömän työskentelyn. CAD-ohjelmisto voidaan asentaa uudelle koneelle muutamassa minuutissa ja samalla mukauttaa näppärästi käyttäjän tarpeisiin.

Lue lisää CQi-ratkaisusta täältä.

Tuotteet

Ota yhteyttä