Lisätty todellisuus

Etumatkaa lisätyllä todellisuudella

Lisätty todellisuus on tulevaisuutta

Lisätty todellisuus (AR) on päivän sana. Menetelmä on täynnä mahdollisuuksia, ja muutaman vuoden kuluttua useimmat yritykset hyödyntävät lisättyä todellisuutta tuotteissaan tavalla tai toisella. Symetrin avulla otat sujuvasti ensimmäiset askeleet lisätyn todellisuuden maailmaan korvaamalla perinteiset sähköiset ja paperiset käyttöohjeet ja koulutukset virtuaalisella ohjauksella. Näin dokumentaatiot ovat aina ajan tasalla ja yhteydessä tuotteisiin Symetrin IoT-ratkaisuiden välityksellä. Aktiivinen AR-ekosysteemi helpottaa merkittävästi huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä ja säästää sekä aikaa että vaivaa.

Lisätyn todellisuuden edut

Mahdollistaa kokonaisvaltaisen tuotekokemuksen.

Tuotteita voidaan tarkastella etukäteen.

Reaaliaikaisten tietojen hyödyntäminen.

Parantaa asiakas- ja brändikokemusta.

Lisätyn todellisuuden edelläkävijä

Symetri on testannut AR-teknologiaa uusimmilla laitteistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa jo useissa projekteissa, ja tulokset ovat olleet äärimmäisen vaikuttavia. Visualisoinnin pitkäaikaisena asiantuntijana olemme erinomainen yhteistyökumppani AR-maailmaan. Lisätyn todellisuuden edelläkävijänä hyödynnämme uusimpia laitteistoja ja Unity-ohjelmistoja.

Ota yhteyttä

Jätä meille viestiä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.