Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus suunnittelun tukena.

Testaa suunnitelmasi virtuaalitodellisuuden avulla

Virtuaalitodellisuuden avulla testaat suunnitelmiasi tehokkaasti ennen fyysisen talon tai laitteen rakentamista. Voit esimerkiksi tarkistaa, miten suunnittelemasi laite istuu ympäristöönsä ja on vuorovaikutuksessa muihin laitteisiin ja ihmisiin. Voit myös varmistaa, että laite on nopeasti ja helposti huollettavissa. Koulutus sujuu virtuaalimaailmassa kätevästi ja edullisesti, VR-laseja hyödyntäen. Fyysistä laitetta ei tarvita, ja koulutus voidaan toteuttaa turvallisessa ympäristössä, aikaan ja paikkaan katsomatta. Visualisointi todellisessa koossa helpottaa suunnittelua ja rakentamista. Niin suunnittelijat kuin asiakkaatkin saavat alusta asti selkeän käsityksen siitä, mitä on tehtävä ja milloin.

Virtuaalitodellisuuden hyödyt

Materiaalit testattavissa vaivattomasti ennen tuotantoa.

Mahdollisten ongelmien visualisointi auttaa minimoimaan riskit.

Helpottaa ja sujuvoittaa suunnittelua ja rakentamista.

Nopeampi myyntiprosessi.

VR nopeuttaa suunnittelua ja tehostaa myyntiä

Kun suunnittelet taloja tai infrastruktuuria, voidaan erilaiset materiaalit ja layoutit visualisoida ja muokata yhdellä napin painalluksella. Tämä nopeuttaa suunnittelua ja myyntiä vähentäen samalla väärinkäsityksiä. Arkkitehdit, insinöörit ja loppuasiakkaat voivat olla mukana projektin alkumetreiltä varmistamassa, että lopputulos on halutunlainen, ja varsinainen rakennusprosessi voidaan virtaviivaistaa viivästysten välttämiseksi. Symetrin ohjelmistotarjontaan kuuluu kattava valikoima sisällönluontityökaluja, joiden avulla visualisoit mallit ja suunnittelutiedot ja siten virtaviivaistat työnkulut. Parhaan suunnittelukokemuksen takaamiseksi tarjoamme korkeatasoista konsultointia ja koulutusta Autodesk VRED 3D -ohjelmiston käyttöön. Mikäli tarvitset järjestelmää vaativampaan käyttöön, olemme myös valtuutettuja Unity-jälleenmyyjiä ja -kouluttajia. Unity tarjoaa uudet renderöintityökalut ja toimii yhteen kaikkien laitteistojen kanssa. Voimme testata ja kehittää korkealaatuisia VR-demoja uusimmilla ja tehokkailla laitteistoillamme.

Symetrillä 20 vuoden kokemus virtuaalitodellisuuden sovelluksista

Symetrillä on 20 vuoden kokemus niin mittavista autoteollisuuden projekteista kuin edullisimpiin VR-laseihin perustuvista sovelluksista. Valikoimamme kattaa kaiken, mitä tarvitset päästäksesi alkuun tuotteittesi ja suunnitelmiesi visualisoinnissa. Pitkän linjan asiantuntijana autamme sinua valitsemaan laitteistot ja ohjelmistot, joilla maksimoit virtuaalitodellisuuden hyödyt liiketoiminnallesi.

Ota yhteyttä

Jätä meille viestiä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.