Paperikopioiden aika on ohi myös rakennustyömaalla

Bravida

BIM 360 Field tuo kaiken rakennusprojektiin liittyvän tiedon digitaalisesti koko rakennustyömaan käyttöön – ei ainoastaan piirustuksia ja mallia. Työt, jotka ennen tehtiin työmaakopin tietokoneella, voidaan nyt hoitaa missä päin rakennustyömaata tahansa.

Facebookin palvelinkeskusprojektissa Luulajassa BIM 360 Field tukee Bravidaa valtaisan projektin toteuttamisessa. Uuden palvelinkeskuksen pinta-ala on hulppeat 33 000 neliömetriä, joista 1500 neliömetriä on modernia, ympäristöystävällisistä materiaaleista rakennettua toimistotilaa.

"Laatu on keskeinen tekijä tiukan aikataulun projekteissa. BIM 360 Field -sovellus helpottaa ja nopeuttaa runsaasti resursseja syöviä rutiineja, kuten sisäisiä tarkastuksia. Myös se, että projektin omistajat ja projektipäälliköt pääsevät hyödyntämään tietoja, on merkittävä etu.”

Mika Sundholm, Facebook-projektin projektipäällikkö, Bravida

Haasteet

  • Miten taata läpinäkyvyys ja pääsy myös piirustusten ja mallien ulkopuolisiin tietoihin Facebookin palvelukeskusprojektissa Luulajassa

Ratkaisut

  • BIM 360 Field mahdollistaa rakennustyömaalla integroidun digitaalisen tiedonhallinnan kaikille eri rooleissa toimiville henkilöille

Hyödyt

  • Kaikki projektitieto on tallennettu keskitetysti
  • Tietoihin pääsy määriteltävissä tarpeen ja roolin mukaan
  • BIM 360 Field auttaa Bravidaa toimitusten seurannassa koko projektissa

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Samankaltaisia referenssejä