Visualisointi

Visualisointi älykkään päätöksenteon tukena

Luo selkeitä kuvia visualisoinnilla

Yksi kuva kertoo aina enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva myös herättää kiinnostuksen tehokkaasti. Suunnitteluohjelmistolla luomasi 3D-mallit toimivat digitaalisina prototyyppeinä, joita voidaan hyödyntää erilaisiin tarkoituksiin. Visualisoimalla luot 3D-tiedoistasi näyttäviä kuvia ja animaatioita, jotka havainnollistavat ideasi selkeästi ja ymmärrettävästi ja auttavat välttämään väärinkäsityksiä. Voit myös hyödyntää visualisointia erilaisten tuoteversioiden luonnissa, arvioinnissa ja vertailussa.

Visualisoinnin hyödyt

Säästät aikaa ja vältyt toistuvilta iteroinneilta.

Luot korkealaatuisempia tarjouksia.

Vaikuttavammat teknologioiden esittelyt.

Testaat tuotteitasi ennen tuotantoa.

Hyödynnä visualisointia ja luo korkealaatuisempia tarjouksia

Visualisoinnit tekevät tarjouksistasi korkealaatuisempia. Laadukas vaikutelma voi paitsi parantaa mahdollisuuksiasi, myös vähentää hintapaineita ja helpottaa yhteisymmärrykseen pääsyä asiakkaan kanssa. Olemassa olevasta 3D-tiedosta on helppo tuottaa markkinointimateriaalia. Visualisoimalla saat käyttöösi korkeatasoisia kuvia, joiden avulla tuotteen myynti voidaan aloittaa jo varhain.

Visualisoinnit päätöksenteon tukena

Visualisointi on tehokas työkalu, joka havainnollistaa suunnitelman ja vähentää väärinkäsitysten riskiä niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden kanssa. Visualisointi tukee nopeaa päätöksentekoa ja mahdollistaa erilaisten tuotevariaatioiden tehokkaan esittelyn ja arvioinnin.

Ota yhteyttä

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle

Jätä meille viesti

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.