CADiE

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Ohjelmisto sähkösuunnitteluun

CADiE sähkösuunnittelujärjestelmä on suomalainen, pitkän kehityskaaren kulkenut yhtenäinen rakennusten sähkösuunnitteluun kehitetty ratkaisu, jonka tehokkaaseen ja älykkääseen suunnittelutiedon hallintaan yhdistyy piirtorutiinien vaivattomuus.

Sähkösuunnittelujärjestelmään kuuluu kolme toisiinsa joustavasti integroitua ohjelmistoa - Kessu, Pikasso ja Sähäkkä.

CADiE:n yksi keskeisimmistä ajatuksista on suunnittelijan työn helpottaminen kiinnittämällä huomiota suunnittelutietoon ja sen hallintaan. Tämän lisäksi käyttöliittymään, toimintojen helppokäyttöisyyteen ja yhdenmukaisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. CADiE-tuotteiden perustana toimii AutoCAD®.

CADiE -sähkösuunnitteluohjelmisto on rakennettu mahdollisimman havainnolliseksi ja käyttäjäystävälliseksi suunnittelujärjestelmäksi. Ohjelmia on joustava käyttää niin yhdessä kuin erillisinäkin. Ohjelmien keskeiset piirteet ovet yhdenmukaiset, jolloin niiden omaksuminen on nopeaa ja vaivatonta. Tehokkuudessaan ja toimivuudessaan ohjelmisto on ainutlaatuinen, eikä rasitteena ole kirjavia tuotekirjastoja.

CADiE -sähkösuunnitteluohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan suunnittelualan vaatimuksia ja uudet versiot julkaistaan vuosittain. Ohjelmisto on 100%:sti AutoCAD yhteensopiva. CADiE:llä tehtyjä suunnitelmadokumentteja voidaan tarkastella ja muokata ilman CADiE sovellusta. CADiE:n ominaisuudet eivät kuitenkaan tällöin ole käytettävissä.

Tutustu ohjelmistoon:

Projektinhallinnan avulla hallitset projektiin kuuluvia piirustuksia ja voit tulostaa kaikki projektin piirustukset kätevästi yhdellä kertaa PDF-tiedostoiksi. Dokumenttien numerointi on mahdollista määritellä S2010 nimikkeistön mukaisesti.

Projektinhallinnan ollessa käytössä saadaan kerättyä määrät suoraan Microsoft Excel – taulukkoon.

Kessulla on tietokantalinkki Sähäkällä tehtyyn tasopiirustukseen. Pääkaavion piirtäminen syntyy ns. sivutuotteena, kun tasopiirustuksessa annetaan lähtöä koskevat tarvittavat tiedot. Lähtötietomuutokset voidaan siirtää projektin aikana taso- ja pääkaavion välillä.

Pikassolla voit tehdä johdotus- ja ohjauspiirikaaviot. Pikasso sisältää useita piirikaavion käsittelyä helpottavia automatisoituja toimintoja kuten kytkentäviitteiden kirjoitus kojeisiin. Sovellus sisältää useita ohjelmallisesti kasattavia kojeita kuten esim. kontaktorit, ohjauskytkimet sekä logiikkakortit.

Sähäkällä voi tehdä mm. rakennusten tasopiirustuksien suunnitelmat. Ohjelma sisältää mm. ST-kortiston mukaiset piirrosmerkit sekä todellisten mittojen mukaan määriteltävät valaisin-, lämmitin ja keskussymbolit. Tasopiirustuksesta voidaan suorittaa mm. tarkistus- ja määrälaskentatoimintoja.

Sähäkästä saadaan helposti myös IFC 2x3 tietomalli, jolloin mm. törmäystarkastelu voidaan suorittaa muiden suunnittelualojen kanssa.

Contact

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut

Ota meihin yhteyttä

Sinua voisi kiinnostaa myös