Fiksu Verkostoinfo

Fiksu Verkostoinfo

Fiksu Verkostoinfo on tietokantapohjainen sovellus vesihuolto-, kaukolämpö- ja maakaasuverkkojen tietojen hallintaan.

Vesihuolto-, kaukolämpö- ja maakaasuverkkojen tietojen hallintaan

Fiksu Verkostoinfo on tietokantapohjainen sovellus vesihuolto-, kaukolämpö- ja maakaasuverkkojen tietojen hallintaan. Fiksu Verkostoinfoa käytetään selkeällä selaimen käyttöliittymällä, joka mahdollistaa myös reaaliaikaisen verkkotiedon hyödyntämisen mobiiliratkaisujen avulla.

Verkostojen tiedot ovat tietokannassa ja oikeudet on jaettu käyttäjäryhmittäin. Organisaation sisäisten käyttäjäryhmien lisäksi järjestelmään voidaan tarvittaessa järjestää pääsy ulkopuolisille, esimerkiksi urakoitsijoille. WMS- ja WFS -liitäntäratkaisumme toimivat rajapintoina ulkoisiin järjestelmiin, kuten karttapalveluihin. Järjestelmä voi käyttää erilaisia ​​rasteri- ja vektoriaineistoja. Luomme tarvittavat yhteydet asiakkaan tietojärjestelmien ja kokonaisratkaisumme välille.

Fiksu Verkostoinfon avulla voit helposti selata verkkoa ja hakea tiedot esimerkiksi osoitteen tai kulutuspaikan mukaan. Samaa järjestelmää käytetään organisaation eri tasoilla. Ratkaisu sisältää työkaluja päätöksen teon tueksi ja huoltohenkilöstö voi tallentaa aikataulutetut toimet ja havainnot yhteen reaaliaikaiseen tietokantaan. Työnjohto määrittelee huoltosuunnitelmat suoraan järjestelmään, ja huoltotyön etenemistä ja yleistä tilaa voidaan seurata reaaliajassa. Helppokäyttöinen ratkaisu soveltuu hyvin tukemaan verkkopalvelujen myyntiä ja asiakaslähtöistä asiakaspalvelua. Ratkaisu toimii myös mobiililaitteilla.

Verkkoselaimen avulla voit nopeasti etsiä ja analysoida haluamasi kohteet. Ratkaisu sisältää myös tyylien hallinnan, joiden avulla verkkokartan ulkoasu saadaan vastaamaan organisaatiokohtaisia ​​vaatimuksia. Perustoimintoja ovat etäisyyden mittaus, merkintöjen lisääminen ja tulostus halutussa mittakaavassa.

Ota yhteyttä

Sinua voisi kiinnostaa myös