Nordic BIM Summit 2024

Osallistu vuoden tärkeimpään Pohjoismaiseen rakentamisen BIM-tapahtumaan 16. huhtikuuta. Näe mielenkiintoisia esityksiä, inspiroivia keskusteluja ja tapaa asaintuntijoitamme.

Nordic BIM Summit 2024

Nordic BIM Summit 2024 -tapahtumassa kuulet inspiroivia puheenvuoroja muilta alan yrityksiltä ja vaikuttajilta, ​​jotka ovat tarttuneet vastuullisuuden, yhteistyön ja tuottavuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Tapahtuma toteutetaan tänäkin vuonna hybridi-tilaisuutena eli voit osallistua siihen etänä omalta koneeltasi tai tulla paikan päälle Tukholmaan tai Osloon. Paikan päällä osallistuessasi pääset myös keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja osallistumaan iltaohjelmaan.

Tämän vuoden teemojamme ovat:

  • Hiilineutraali rakentaminen ja kiertotalous
  • Yhteistyö
  • Digitalisaatio ja tuottavuus

Tervetuloa!

Tapahtumat

Tuotetiedonhallinnan ammattilaisten tapahtuma

16 huhtikuuta 2024

Tapahtuman tärkein tavoite on saattaa Soveliaa käyttävien yritysten edustajat yhteen jakamaan ajatuksiaan, käyttökokemuksiaan ja tapojaan toimia. Tapahtumaan osallistujilla oli kuitenkin myös mahdollisuus keskustella suoraan Symetrin sovelluskehittäjien, myyjien ja konsulttien kanssa ja näin vaikuttaa Sovelia-tuoteperheen tulevaisuuden kehityssuunnitelmiin.

Lue lisää