Naviate-vartti

Suositut Naviate-vartit jatkuvat taas syksyllä

Syksyn aikana jatkamme lyhyitä kahvitauon mittaisia webinaareja, jossa jokaisessa keskityimme yhteen osa-alueeseen, joka auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin Revitillä Naviaten avulla.

Suositut Naviate-vartit jatkuvat taas syksyllä

Liity seuraamme joka toinen perjantai, kun Revit-asiantuntijamme Timo Raunio perehdyttää Naviaten toimintoihin ja näyttää, kuinka voit niiden avulla helpottaa työskentelyäsi. Voit tutustua ja ilmoittautua tuleviin Naviate-vartteihin tai katsoa kaikki menneiden webinaarien tallenteet Naviate-vartin sivuilta.

Naviaten Autodesk Revitille suunnitellut lisäosat parantavat työnkulkuja ja helpottavat yhteistyötä BIM-projekteissa. Naviate-varteissa keskitymme pääasiassa Naviate Accelerateen, josta löydät Revitissä eniten käytetyt standardit ja toiminnot yhteistyöhön, tuottavuuteen ja dokumentointiin. Naviate Accelerate ei ole toimialakohtainen, joten sitä voivat käyttää kaikki, jotka haluavat säästää aikaa, hallita tietoja ja optimoida työnkulkujaan Revitissä. Olemme poimineet webinaarisarjaan mukaan myös muutaman ominaisuuden arkkitehdeille räätälöidystä Naviate Architecturesta

 

Tulevat Naviate-vartit:

Ovi- ja ikkunatyökalut - 29.9. klo 14.00
Lisää ulkopuolista materiaalia piirustuksiisi - Imprint ja Create table - 13.10 klo 14.00
Lisää merkkinnät objekteille automaattisesti - Tag Tools - 27.10. klo 14.00
Huonekaaviot kätevästi yhdellä toiminnolla - Room Drawings - 10.11. klo 14.00
3D Zone - kuinka hyödynnät päivittäisessä työskentelyssä - 24.11. klo 14.00
Uudelleen numeroi objekteja - Renumber Elements - 8.12. klo 14.00
Kirjaston hallinta Family Browser:illa - 15.12. klo 14.00