Autodesk ottaa uuden lisenssien tilausmallin käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Autodesk otti viime marraskuussa 2023 Australiassa käyttöön uudenlaisen lisenssien tilausmallin kaikille ohjelmistoilleen, joka toimii samalla lailla kuin Flex-lisenssimalli.

Autodesk ottaa uuden lisenssien tilausmallin käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Ensimmäisen kokeilun jälkeen Autodesk on ilmoittanut siirtyvänsä uuteen malliin myös Yhdysvalloissa ja Kanadassa 10. kesäkuuta 2024 mennessä. Muiden alueiden osalta aikataulua ei olla vielä ilmoitettu, mutta Autodesk on kertonut ottavansa uuden prosessin käyttöön maailmanlaajuisesti seuraavien kahden vuoden aikana.

Uudessa mallissa asiakas tekee tilauksen hyväksynnän ja maksutapahtuman suoraan Autodeskin järjestelmässä, kuten nykyään Flex-lisenssimallissa. Symetri vastaa edelleen Autodeskin ratkaisuja koskevasta asiakasneuvonnasta ja muista toimista, kuten tarjouksista, käyttöönotosta, koulutuksesta ja tuesta. Uusi tilausmalli ei koske Symetrin omia ohjelmistoja ja palveluja eikä kolmansien osapuolien ohjelmistoja.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme juuri nyt?

Tällä hetkellä muutos ei vaadi eurooppalaisilta asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Jaamme aiheesta tietoa ja autamme sinua valmistautumaan uuteen prosessiin, kun Autodesk tiedottaa uuteen malliin siirtymisen ajankohdasta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi tai soita meille +358 9 5422 6500.