Autodesk ottaa uuden lisenssien tilausmallin käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Autodesk otti viime marraskuussa 2023 Australiassa käyttöön uudenlaisen lisenssien tilausmallin kaikille ohjelmistoilleen, joka toimii samalla lailla kuin Flex-lisenssimalli.

Autodesk ottaa uuden lisenssien tilausmallin käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Ensimmäisen kokeilun jälkeen Autodesk on ilmoittanut siirtyvänsä uuteen malliin myös Yhdysvalloissa ja Kanadassa 10. kesäkuuta 2024 mennessä. Muiden alueiden osalta aikataulua ei olla vielä ilmoitettu, mutta Autodesk on kertonut ottavansa uuden prosessin käyttöön maailmanlaajuisesti seuraavien kahden vuoden aikana.

Uudessa mallissa asiakas tekee tilauksen hyväksynnän ja maksutapahtuman suoraan Autodeskin järjestelmässä, kuten nykyään Flex-lisenssimallissa. Symetri vastaa edelleen Autodeskin ratkaisuja koskevasta asiakasneuvonnasta ja muista toimista, kuten tarjouksista, käyttöönotosta, koulutuksesta ja tuesta. Uusi tilausmalli ei koske Symetrin omia ohjelmistoja ja palveluja eikä kolmansien osapuolien ohjelmistoja.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme juuri nyt?

Tällä hetkellä muutos ei vaadi eurooppalaisilta asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Jaamme aiheesta tietoa ja autamme sinua valmistautumaan uuteen prosessiin, kun Autodesk tiedottaa uuteen malliin siirtymisen ajankohdasta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi tai soita meille +358 9 5422 6500.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää