Mitä paremmin tunnet ohjelmistosi, sitä tehokkaammin pystyt työskentelemään.

Paranna tuottavuutta tuotesuunnittelun ohjelmistojen verkkokoulutuksilla

 

Vaikka vallitsevasta tilanteesta johtuen lähikontaktit on pidettävä tällä hetkellä minimissä, voit kuitenkin päivittää osaamistasi Symetrin verkkokoulutuksissa.

Verkkokoulutuksessa saat kouluttajalta henkilökohtaista ohjausta ja opit esimerkkien kautta tekemällä, kuten perinteisessä luokkakoulutuksessa. Koulutukset toteutetaan pienissä ryhmissä ja osallistut omalta työpisteeltäsi käsin. Näytön katsominen ja oppiminen on intensiivistä, joten koulutuspäivät on jaettu lyhyempiin osioihin. Vireystilan ylläpitämiseksi pidämme taukoja säännöllisesti ja koulutuspäivään sisältyy yksi pidempi lounastauko. Lisää verkkokoulutusten toteutuksesta voit lukea täältä.

Voimme myös räätälöidä koulutuksen vastaamaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeita. Lisätietoja saat lähettämällä viestin training@symetri.fi tai soittamalla 09 5422 6500

Esimerkkejä tuotesuunnittelun ohjemistojen koulutuksista:

Autodesk Inventor -peruskurssi  17.-20. toukokuuta - verkkokoulutus
Autodesk Inventor -jatkokurssi
Autodesk Inventor -lujuuslaskentakurssi
Autodesk Inventor -ohutlevysuunnittelukurssi
Autodesk Inventor -järjestelmänhallintakurssi

Tutustu Symetrin koko koulutustarjontaan täällä.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää