MVP (Minimum Viable Product)

Naviate Zero mahdollistaa vähähiilisempien materiaalivalintojen tekemisen suoraan Revitissä

Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) on nyt julkaistu. Naviate Zero mahdollistaa Autodesk Revit-käyttäjille vähähiilisempien materiaalivalintojen tekemisen projektissa. Tässä ensimmäisessä MVP:ssä annamme rajoitetulle määrälle kiinnostuneita yrityksiä mahdollisuuden kokeilla Naviate Zeroa.

Naviate Zero mahdollistaa vähähiilisempien materiaalivalintojen tekemisen suoraan Revitissä

Symetri panostaa vastuullisuuteen ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja auttaa asiakkaitamme lisäämään energiatehokkuutta ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Kerroimme vuoden 2023 alussa kumppanuudestamme One Click LCA:n kanssa tukeaksemme asiakkaitamme vähähiilisen suunnittelun toteuttamisessa koko rakennuksen elinkaaren ajan. Nyt julkaistu Naviate Zero antaa pääsyn kattavaan One Click LCA:n rakennusmateriaalien päästötietokantaan koko suunnitteluprosessisi ajan, suoraan Revitistä.

Naviate Zero mahdollistaa Autodesk Revit -käyttäjille vähähiilisempien materiaalivalintojen tekemisen suunnitelmassa, ja tuotteen MVP (Minimum Viable Product) on nyt julkaistu.

Voit helposti etsiä materiaaleja One Click LCA -tietokannasta ja viedä ne Revit-malliisi. Työskentelemällä Naviate Zerossa voit milloin tahansa tehdä nopeasti laskelmat CO2e-päästöistä vaiheissa A1-A3 (Cradle to Gate) ja tutkia, mitkä rakennusosat vaikuttavat päästöihin eniten. Koko projektin voi myös viedä suoraan One Click LCA:han, jolloin pääset käyttämään tietoja läpi koko rakennuksen elinkaariarvioinnin.

Naviate Zeron ensimmäinen versio on saatavilla vain rajoitetulle määrälle yrityksiä ja käyttäjiä, joilta toivomme käyttökokemuksia ja palautetta tuotteen kehittämiseksi eteenpäin. Hae mukaan täältä. Lisätietoja Naviate Zerosta voit lukea osoitteessa Naviate.com.

Mikäli yrityksessäsi on tarve koko elinkaariarvioinnin suorittamiseen, otathan yhteyttä Symetriin, niin autamme sinua.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää