Sovelia päivä keräsi yhteen Suomen Sovelia PLM ja Sovelia Configurator asiakkaat

Sovelia PLM ja Sovelia Configurator asiakkaat kohtasivat Tampereella 16.3.2022. Päivän aikana käytiin vilkasta keskustelua Sovelia-ratkaisuiden erilaisista käyttötavoista, kuultiin neljän eri yrityksen puheenvuorot heidän tavoistaan hyödyntää Soveliaa tuotteen elinkaaren hallinnan eri vaiheissa ja käytiin läpi lähituleivaisuudessa julkaistavia Sovelia PLM:n uusia ominaisuuksia,

Sovelia päivä keräsi yhteen Suomen Sovelia PLM ja Sovelia Configurator asiakkaat

Pääpaino päivässä oli saattaa Soveliaa käyttävät yritykset yhteen, jotta he pääsevät keskenään jakamaan ajatuksiaan, käyttökokemuksiaan ja tapojaan toimia. Paikan päälle pääsikin kattava joukko jo pitkään Soveliaa käyttäneiden sekä vasta lähiaikoina Sovelian käyttöönottavien yritysten edustajia.

Kuulimme myös neljän yrityksen esityksen heidän tavoistaan käyttää ja hyödyntää Soveliaa omassa yrityksessään niin tuotteen elinkaaren hallinnassa kuin tuotteiden konfiguroinnissa.

 

Normet: Sovelia PLM & Installed Base

Kaivostoiminnan laitteita valmistavan Normetin Marko Laitinen ja Tanja Penttinen-Santos Da Silva kertoivat Sovelian käytöstä yrityksessä yleisesti sekä erityisesti tuoteyksilöiden tiedon- ja elinkaarenhallinnassa (Installed Base).

 

Hermann's Finland: Sovelia PLM projektitoimituksissa

Hermann'sin tehdaspäällikkö Kalle Karjalainen ja kehitysprojektipäällikkö Eetu Mattila kertoivat, kuinka Sovelia PLM:ää käytetään risteilijöiden ja jahtien vaativien sisustusratkaisujen projektimuotoisessa suunnittelussa ja tuotannossa. 

Lue Hermann's referenssi case tästä.

 

Weckman Steel:Tuotteen konfigurointi ja elinkaaren hallinta

Teräsrakentamiseen erikoistuneen Weckman Steelin tuotelinjapäällikkö Janne Hiironen kertoi kokemuksia tuotteen konfiguroinnista ja elinkaaren hallinnasta yrityksessä.

 

Martela: Sovelia PLM ja Configurator Martelan Tilaus-ToimitusketjussaKäyttäjäkeskeisiä työ- ja oppimisympäristöjä suunnittelevan ja toteuttavan Martelan tuotekehitysjohtaja Juho Laine oli mukana kertomassa, kuinka Sovelia PLM ja Sovelia Configurator toimivat osana tilaus-toimitusketjua yrityksessä.

 

 

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Tapahtuma tullaan jatkossa järjestämään säännöllisesti kaikille Sovelia PLM ja Sovelia Configurator asiakkaillemme.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää