Symetrin verkko-oppimisalusta sisältyy kaikkiin Naviate-lisensseihin uusimmasta 2022 versiosta lähtien

Pandemiasta ja ennen kaikkea digitaalisempaan työskentelytapaan siirtymisestä johtuen, olemme Symetrillä huomanneet ohjelmistotuen lisääntyneen tarpeen. Naviate 2022 version myötä tarjoamme kaikille Naviate-käyttäjille pääsyn Symetrin verkko-oppimisalustalle. Lisäksi siirrymme yksinkertaisempaan single-sign-on -kirjautumistapaan.

 

Symetrin verkko-oppimisalusta sisältyy kaikkiin Naviate-lisensseihin uusimmasta 2022 versiosta lähtien

Pandemian myötä työskentelemme useammin kotoa käsin, eikä meillä aina ole ongelmatilanteissa mahdollisuutta pyytää kokeneempien kollegoiden apua. Toiveemme työskennellä tehokkaasti lisääntyvät kuitenkin jatkuvasti.

Asiakkaidemme tukemiseksi annamme nyt kaikille Naviate-käyttäjille pääsyn Symetrin verkko-oppimisalustalle 2022 päivityksen yhteydessä. Alustalta löydät ohjeita ja videoita, jotta voit tehokkaammin käyttää Naviate-ohjelmiasi. Ohjeet ja videot ovat käytössäsi, koska vaan niitä tarvitset ja ne ovat myös saatavilla mobiilisovelluksen kautta. Esittelemme myös yksinkertaisemman kirjautumistavan, jossa kertakirjautumisella pääset helposti kirjautumaan sekä ohjelmistoon että verkko-oppimisalustalle.

Jotta yrityksesi kaikilla Naviate käyttäjillä olisi pääsy verkkoalustalle, on heidät ensin rekisteröitävä alustalle. Yrityksesi lisenssistä vastaava henkilö tulee saamaan sähköpostitse ohjeet sisäänkirjautumiseen ja lisenssien jakamiseen.

Julkaisun 2022 yhteydessä siirrymme myös vuokralisenssiin ja nimettyihin käyttäjiin. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on aina pääsy uusimpaan versioon. Nimettyjen käyttäjien kautta yrityksesi saa paremman kuvan, kuinka lisessejä käytetään ja mitä mahdollisia muutoksia tarvitaan.

Naviate 2022 julkaistiin 2. heinäkuuta 2021.

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut