VAULT PROFESSIONAL CLIENTIN KIRJAUTUMISONGELMAN RATKAISEMINEN

VAULT PROFESSIONAL CLIENTIN KIRJAUTUMISONGELMAN RATKAISEMINEN

Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta Autodesk Vault Professional Clientiin kirjautumisongelmasta. Ainakin versio 2021 ja 2023 versioissa Vault ei yhdistä palvelimeen ja antaa hyvin geneerisen error viestin:

”Error: Object reference not set to an instance of an object.” 


Autodesk Vault (+client) + error msg

Vielä ei ole täysin selvillä mikä ongelman aiheuttaa, mutta kaikissa tapauksissa tähän mennessä ongelma on ratkennut seuraavilla ohjeilla:
https://knowledge.autodesk.com/support/vault-products/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Object-reference-not-set-to-an-instance-of-an-object-when-trying-to-log-in-to-Vault-after-Fusion-360-installation.html

Eli:
1. Käynnistä kone uudelleen

  1. Käynnistyksen jälkeen käy nimeämässä ”%appdata%\Autodesk\ADPSDK\bin” ( C:\Users\User\AppData\Roaming\Autodesk\ADPSDK ) -niminen kansio esim. ”bin_old” -nimiseksi, jotta Vault client ei löydä noita vanhoja asetuksia.

Vault + error message

 

  1. Käynnistä Vault Client ja yritä kirjautua järjestelmään.
  2. Jos ongelma ei ratkea, kokeile uudelleennimetä koko ” ADPSDK” -kansio samaan tyyliin kuin ”bin” edellisessä kohdassa.

 

Jos ongelma ei tämänkään jälkeen ratkea, ole yhteydessä Symetrin tukeen https://symetri.fi/tuki

Blogi

Automatisoi suunnittelun toistuvat työvaiheet

27 helmikuuta 2024

Suunnittelun automatisointi vähentää manuaalisen työn tarvetta, nopeuttaa suunnitteluprosessia ja parantaa tuottavuutta. Se säästää aikaa ja resursseja mahdollistaen suunnittelijoiden keskittymisen tuottavampaan työhön.

Lue lisää