APL parantaa kilpailukykyä tehokkaalla tuotetiedonhallinnalla

APL – National Oilwell Varco

Yrityksen sisäiset innovaatiot ja offshore-teollisuuden korkeatasoiset ratkaisut syntyvät Symetrin asiantuntijoiden tuella.

Tärkeintä on keskittyä ydinliiketoimintaan – ei ainoastaan CAD-järjestelmiin

NOV-APL:n on tärkeä pitää pyörät pyörimässä ja tuotanto käynnissä ilman ylimääräisiä katkoksia. Siksi yritys luottaa haastavissa tilanteissa, kuten järjestelmien välisessä tiedonsiirrossa, kyseisen alan huippuasiantuntijaan, Symetriin. Näin NOV-APL voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa eli kelluvien järjestelmien suunnitteluun kansainväliselle öljy- ja kaasuteollisuudelle.

Kattavat Autodesk-koulutukset ja asiantuntijoiden tuki paikan päällä

NOV-APL painottaa yhtenäisen metodologian tärkeyttä, kun yrityksessä työskennellään Inventorilla ja Vaultilla. Tähän keskityttiin myös Vault Professional -ratkaisun käyttöönotossa. Tore Marskar Eek-Jensenin mukaan käyttöönotto sujui erinomaisesti, ja henkilöstö pääsi syventämään osaamistaan ja oppimaan uusia tietoja sekä talon sisällä että Symetrin tiloissa järjestetyissä koulutuksissa. Symetrin konsultit ohjasivat käyttäjiä myös paikan päällä, kun käytännön työssä nousi esiin kysymyksiä. Nyt NOV-APL:llä on käytössään täydellisesti jäljitettävä järjestelmä, jossa tietoa ei tarvitse rakenteistaa käsin, sillä järjestelmä hoitaa sen automaattisesti.

Onnistumisesta käyttöönotosta kiitos kuuluu asiantunteville konsulteille, sitoutuneelle henkilöstölle ja räätälöidyille koulutuksille. Niiden ansiosta järjestelmät ovat tulleet nopeasti tutuiksi APL:llä Arendalissa, toteaa Tore Marskar Eek-Jensen.

Haasteet

  • Tietokantaratkaisu, joka mahdollistaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien toimipisteiden välisen replikoinnin
  • Menetelmäkehitys ja henkilöstön osaamisen kehittäminen

Ratkaisut

Symetri toteutti toimipaikkojen välisen replikoinnin mahdollistavan Autodesk Vault Professional -järjestelmän käyttöönoton:

  • Kaikki tieto siirrettiin uuteen järjestelmään
  • Symetrin asiantuntija ohjaamassa henkilöstöä paikan päällä
  • Kattavat tukipalvelut

Hyödyt

Tiedot siirrettiin Autodesk Vault Professionaliin ulkopuolisin voimin:

  • Yrityksen oma työvoima pystyi keskittymään kehitystyöhön
  • Jäljitettävä ja helppokäyttöinen järjestelmä
  • Tietoa ei enää tarvitse rakenteistaa käsin
  • Yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä kehittämään ratkaisuja loppuasiakkaille

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä yhteydenottopyyntönne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Samankaltaisia referenssejä