FlexLinkin toimitukset nopeutuivat jopa 20 prosenttia

FlexLink

Teollisuuden kuljetinratkaisuiden johtava toimittaja FlexLink AB halusi standardoida suunnitteluosaston toiminnan varmistaakseen, että asiakkaat saavat oikeat tuotteet aiempaa nopeammin.

FlexLinkin suunnitteluosaston keskeisiä haasteita oli se, että samoja tuotteita toimitetaan asiakkaille eri puolille maailmaa. Toimintoja kehitettiin yhteistyössä Symetrin kanssa, ja nyt suunnittelijat tekevät työtä standardoidusti ja FlexLink pystyy toimittamaan tuotteet asiakkailleen jopa 20 prosenttia nopeammin.

”Kun suunnitelma on valmis, materiaaliluettelo siirtyy verkkokauppaamme automaattisesti, ilman ihmisen työpanosta. Verkkokauppa ilmoittaa sen jälkeen hinnan ja toimitusajan. Meillä on kolme keskusvarastoa, joten materiaaliluettelon on oltava virheetön. Silloin asiakkaamme saavat varmasti sen, mitä ovat tilanneet”, selittää FlexLinkin Torbjörn Hansen.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Samankaltaisia referenssejä


Automatisoinnilla sujuvat prosessit NorDanilla

Ikkunatoimittaja NorDanilla on pitkä historia omien tuotantolaitteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteiden suunnittelussa NorDan hyödyntää Autodeskin ja Symetrin ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat sujuvoittaneet ja automatisoineet NorDani... Lue lisää