Tuotetiedon hallinta seuraavalle tasolle Vault Sovelia -ratkaisulla

Metos

Uusi ERP-ratkaisu polkaisi käyntiin PLM-ratkaisun hankinnan.

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita tuotemerkeillä Metos, Hackman ja Wexiödisk. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa. Metos kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee asiakkaan tarpeiden huolellisesta kartoittamisesta, ja asennuksessa hyödynnetään yrityksen kattavaa laitetarjontaa. Huoltopalvelut takaavat nopean huollon ja varaosapalvelut.

”Aiemmin suunnittelija laati osista tuotantopiirustukset ja DXF-tiedostot leikkausta varten. Nyt tarvittavat tiedostomuodot luodaan piirustuksista automaattisesti, mikä pienentää työvaiheen virhealttiutta merkittävästi. Kun osat lisätään kokoonpanoon Inventorissa, Soveliaan tuotetaan materiaaliluettelo automaattisesti. Suunnitteluvaiheessa tehtyjä piirustuksia hallitaan Autodesk Vault -ohjelmistossa ja suunnitelman valmistuttua tuote hyväksytään tuotantoon Soveliassa. Näin materiaaliluettelot ja nimikkeet siirtyvät ERP-järjestelmään hallitusti.” Tero Kähärä, Metos Oy Ab:n pääsuunnittelija.

Ota yhteyttä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Samankaltaisia referenssejä