Rakentaminen

Rakennusalan BIM-ratkaisut säästävät aikaa

Tietomallintaminen ja digitaaliset työnkulut

Kestävä rakentaminen haastaa rakennusalaa tuottamaan aiempaa kireämmässä aikataulussa kustannustehokkaita ja teknisesti korkealaatuisia rakennuksia, joissa myös sosiaaliset näkökohdat on huomioitu. Nämä vaatimukset kasvattavat urakoitsijoiden ja alihankkijoiden riskejä. Miten digitaaliseen innovaatioon liittyviin haasteisiin voidaan vastata rakennusalalla? Me Symetrillä näemme haasteet mahdollisuuksina. Keskittymällä tietomallinnukseen ja digitaalisiin työnkulkuihin autamme asiakkaitamme työskentelemään älykkäämmin, mikä paitsi parantaa turvallisuutta ja laatua myös auttaa pienentämään riskejä ja kustannuksia.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme!

Tietomallintamisen ja digitaalisten työnkulkujen edut

Helpottaa työskentelyä

... ja parantaa tehokkuutta.

Karsii riskejä

... ja vähentää stressiä.

Vähentää

... väärinkäsitysten riskiä.

Havaitut riskit ja vaarat

... voidaan dokumentoida vaivattomasti.

Viimeisimmät uutiset & blogit

Lue lisää blogikirjoituksia ja kirjaudu blogin tilaajaksi täältä.
Lue lisää uutisia täältä.

Naviate for Revit Blog

Simple road design with Align Profile in Naviate Site & Landscaping

Landscaping in Revit is still a challenge, but we are getting closer with our recent additions to Naviate Site & Landscaping.  Last summer it became clear that Autodesk Site Designer got deprecated for Revit 2021. As a result, Naviate Site & Landscaping got some added features during the autumn last year to support Landscape Architects working in Revit. Back in August 2020, we hosted a webinar and asked the participants what pains they would like to find easier solutions to in near future. In particular, two topics where discussed;

Lue lisää
Koulutukset

AutoCAD perusteet -verkkokoulutus

AutoCAD verkkokoulutus järjestetään usean päivän aikana ja sisältö on jaettu toiminnallisuuden mukaisiin moduleihin. AutoCAD peruskurssilla opitaan tärkeimmät kaksiulotteisten kuvien tuottamiseen liittyvät asiat työn aloittamisesta valmiin kuvan jakamiseen ja tulostukseen.

Lue lisää
Koulutukset

Bluebeam Revu CAD verkossa

Kurssilla opit käyttämään Bluebeam® Revu® PDF-dokumenttien luomiseen ja muokkaamiseen. Opit myös lisäämään objekteja, kuten symboleja, tekstiä jne., sekä näkemään esim. materiaalit ja pinnat PDF-dokumentista, joka on luotu esimerkiksi AutoCAD:stä tai Revitistä.

Lue lisää
Koulutukset

Yrityskohtainen koulutus

Yritys- tai projektikohtaisesti muokattu koulutus on usein tehokkain tapa oppia ja kehittää suunnittelijan osaamistasoa sekä tehostaa ja nopeuttaa työskentelytapoja. Kurssit voidaan järjestää Symetrin tiloissa tai teillä paikan päällä. Kurssin sisältö muokataan tarkasti yrityksenne tarpeiden mukaan ja sovitaan aina ennen koulutusta myös kirjallisesti kurssivahvistuksessa. Osallistujat voivat olla myös mukana suunnittelemassa kurssin sisältöä ja tuoda esiin ongelmakohtia etukäteen. Voimme myös yhdistellä useiden eri kurssien sisältöjä yhdeksi kurssiksi.

Lue lisää

Tietomallintaminen (BIM)

Asianmukainen BIM-ratkaisu tarjoaa kaikille rakennusprojektin osapuolille sujuvan pääsyn ajantasaisiin 3D-malleihin, piirustuksiin ja teknisiin spesifikaatioihin. Tietomallinnus ja toimivat työnkulut sujuvoittavat yhteistyötä, ja tiedon hyvä saatavuus helpottaa vaativista ja aikaa vievistä työvaiheista suoriutumista. Kun BIM-tiedot ovat kaikkien osapuolten saatavilla, ongelmat voidaan havaita ennen kuin ne aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia ja viivästyksiä.

Uusin teknologia ja Revitiin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme johtavat ohjelmistot, kuten Autodesk Revit, Navisworks and BIM360. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate-tuoteperheemme sisältää Revit-ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat sinua luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

The Natural Design Company - Revit in construction and renovation projects

Architect Jaakko Pöytäniemi talks about the reasons of using Revit for construction and renovation projects, and the importance of the trainings to have up-to-date knowhow among the architects and designers.

Read more

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut