BIM 360

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Rakennussuunnittelun ja rakentamisen tehokkaaseen hallintaan

BIM 360 tuo uusia mahdollisuuksia sekä työmaalle että suunnitteluosastolle, sillä se helpottaa ennakointia ja mahdollistaa toiminnan optimoinnin ja hallinnan projektin jokaisessa vaiheessa. BIM 360 koostuu seuraavista osista: BIM 360 Docs, BIM 360 Design, BIM 360 Coordinate, BIM 360 Build, BIM 360 Layout, BIM 360 Plan ja BIM 360 Ops BIM. 360 soveltuu tietomallien hallintaan, rakennusdokumentaation hallintaan, rakentamisen koordinointiin ja Lean-rakennussuunnitteluun.

Koe BIM 360 


BIM 360​ -ohjelmistojen edut
 

  • Sujuvoittaa tietomallinnuksen työnkulkuja 
  • Säästää aikaa, ehkäisee riskejä ja vähentää virheitä rakennusprojekteissa 
  • Parantaa laatua, turvallisuutta ja rakennuksen käyttöönottoa 
  • Tukee lean-rakentamisen menetelmiä 

BIM 360 -versiot 

BIM 360™ Docson pilvipohjainen palvelu, jonka ansiosta jokaisella projektiryhmän jäsenellä on aina käytössään oikeat dokumentit, suunnitelmat ja mallit. Palvelu säästää aikaa, ehkäisee riskejä ja vähentää virheitä rakennusprojekteissa. 

BIM 360™ Design ahdollistaa turvallisen ja reaaliaikaisen yhteistyön ja tiedonhallinnan Revit-projektin jokaisessa vaiheessa—niin yksittäisessä yrityksessä kuin useista yrityksistä koostuvissa projektiryhmissä. 

BIM 360™ Coordinate®on pilvipohjainen palvelu tietomallien hallintaan ja tietomallipohjaisen yhteistyön tehostamiseen. Se mahdollistaa projektiryhmän saumattoman yhteistyön ja sujuvat työnkulut suunnittelu- ja rakennusprojektin alusta loppuun. BIM 360 Coordinaten ansiosta uusimmat projektimallit ja -tiedot ovat koko projektiryhmän käytössä aikaan ja paikkaan katsomatta. Näin projektia voidaan tarkastella ja arvioida milloin vain, mikä auttaa tunnistamaan koordinoinnin ongelmat ja nopeuttaa niiden ratkaisemista, edistäen näin rakennustöiden etenemistä. 

BIM 360™ Buildon 2D- ja 3D-ympäristöihin kehitetty ohjelmisto, joka yhdistää työmaalla käytettävän mobiiliteknologian pilvipohjaiseen yhteistyö- ja raportointialustaan. BIM 360 Build tuo keskeisen laatuun ja turvallisuuteen liittyvän tiedon työmaalle, mikä parantaa laatua ja turvallisuutta, tehostaen samalla käyttöönottoa ja kaikentyyppisiä pääomaprojekteja. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoa

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää