Revit

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Revit – tietomallinnuksen huippuohjelmisto

Autodesk Revit tukee ammattialojen välistä suunnitteluyhteistyötä tarjoamalla tehokkaat ominaisuudet arkkitehdeille, talotekniikan suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille ja rakentamisen ammattilaisille. 

Mikä on Revit? 

Näe, miten Autodesk Revit mahdollistaa tehokkaan suunnitteluyhteistyön rakennusten ja infrastruktuurin suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa. 

Monialainen BIM-ohjelmisto korkealaatuiseen, koordinoituun suunnitteluun 

Revitin suunnitteluympäristössä toteutat ideasi tehokkaasti alusta loppuun, konseptisuunnittelusta dokumentaatioon. Luo entistä tarkempia suunnitelmia ja huikeita visualisointeja. 

 • Suunnittelu ja dokumentointi 
  Sijoita suunnitelmaan älykkäitä elementtejä, kuten seiniä, ovia ja ikkunoita. Revit tuottaa automaattisesti pohjapiirustukset, leikkauspiirustukset, luettelot, 3D-näkymät ja renderöinnit. 
 • Analysointi 
  Optimoi rakennuksen toimivuus jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. 
 • Visualisointi 
  Tuota fotorealistisia renderöintejä. Liitä dokumentaatioon perspektiivikuvia ja hyödynnä virtuaalitodellisuuden elementtejä, kuten 3D-näkymiä ja stereopanoraamoja.  
 • Monialainen koordinointi
  Koska Revit on monialainen ohjelmisto, voit jakaa mallinnustietoja insinöörien ja urakoitsijoiden kanssa Revit-ohjelmiston sisällä, mikä vähentää koordinoinnin tarvetta. 

Arvioi rakennettavuutta ja suunnittelutavoitteita jo ennen rakentamisen aloittamista. Sovita jo ennalta yhteen rakentamisen eri vaiheissa tarvittavat välineet, menetelmät ja materiaalit. 

 • Tee älykkäämpiä päätöksiä 
  Käytä valmiita suunnittelutavoitemalleja uudelleen ja nopeuta suunnittelu- ja rakennusvaihetta edeltävää päätöksentekoa. Hyödynnä mallinnustyön tuloksia myös projektin myöhemmissä vaiheissa. 
 • Yhdistä suunnittelu detaljointiin. 
  Mallinna teräsliitokset entistä yksityiskohtaisemmin. Hyödynnä rakenteiden ja detaljien suunnittelua yhtenäistäviä työkaluja nopeuttaaksesi suunnitteluprosessia.
   
 • Valmistusvaiheen valmistelu 
  Käytä integroituja valmistustuotteiden sisältöjä, jotta suunnittelutavoitteet välittyvät suunnitteluvaiheesta eteenpäin. Luo valmistus- ja asennusvalmiita malleja. 
 • Tehokkaampi tiedonkulku
  Koordinoi viestintää Revit-mallien avulla parantaaksesi tiedonkulkua toimistolta kentälle ja tehostaaksesi laadunvarmistusta ja -valvontaa. Auta parantamaan rakennustyömaan layout-suunnittelua ja tehosta siten tuottavuutta. 

Hyödynnä erityisesti rakennesuunnitteluun kehitettyjä työkaluja luodaksesi älykkäitä, rakennuksen muiden komponenttien kanssa koordinoituja rakennemalleja. Varmista, että suunnitelmat ovat rakentamis- ja turvallisuusmääräysten mukaisia. 

 • Betoniraudoitukset 
  Mallinna 3D-betoniraudoitukset edistyksellisessä tietomallinnusympäristössä. Luo detaljoidut raudoitussuunnitelmat ja työpiirustukset taivutusluetteloineen. 
 • Työnkulut suunnittelusta teräsrakenteisiin 
  Yhdistä terässuunnittelun ja detaljoinnin työnkulut. Määrittele teräsliitosten suunnittelutavoitteet yksityiskohtaisemmin suoraan Revit-mallissa. 
 • Suunnitteludokumentaatio 
  Tuota teräs- ja betonirakenteista aiempaa tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat dokumentaatiot. Mallinnusten elementit tulevat suoraan rakennustietokannasta. 
 • Rakenteiden analysointi
  Analysoi rakenteita viemällä analyyttinen malli erilliseen rakenteiden analysointiohjelmistoon samalla kun luot fyysistä mallia Revitissä. 

Suunnittele taloteknisiä järjestelmiä tarkemmin ja paranna koordinaatiota arkkitehti- ja rakennesuunnittelun komponenttien kanssa hyödyntämällä älykkään mallin koordinoituja ja yhdenmukaisia tietoja. 

 • Integroitu suunnittelu 
  Tehosta teknistä suunnitteluprosessia Revitillä. Yhteisen mallin ansiosta suunnittelutavoite välittyy tehokkaasti jo ennen varsinaista rakennusvaihetta. 
 • Analysointi 
  Toteuta simulaatioita ja törmäystarkastelua suunnitteluprosessin alkumetreiltä. Käytä käsitteellistä energia-analyysitietoa suunnitteluvaiheen laskutoimituksiin. 
 • Dokumentaatio 
  Suunnittele, mallinna ja dokumentoi talotekniikan järjestelmiä ottaen huomioon koko rakennukseen liittyvät tietomallit, mukaan lukien arkkitehtoniset ja rakenne-elementit. 
 • Valmistus
  Mallinna talotekniikan valmistusvaihetta työkaluilla, jotka automatisoivat valmistusmallien asettelua. Valmistele malli valmistuksen ja asennuksen yksityiskohtaista koordinointia varten. 

Revit ja monta muuta ohjelmistoa AEC Collection -kokoelmassa

Hankkimalla Architecture, Engineering and Construction Collection -kokoelman saat Revitin lisäksi käyttöösi AutoCADin, Navisworksin ja monta muuta tehokasta ohjelmistoa. 

Lue lisää AEC Collection -toimialakokoelmasta

Täydennä Revit-ohjelmistoa Naviatella

Naviate ja Revit varmistavat, että työskentelet tietomallissa mahdollisimman tehokkaasti. 

Lue lisää Naviate for Revit -ohjelmistosta

Ota yhteyttä

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää