CAD-ratkaisut

Toimialakohtaiset CAD-ratkaisut suunnitteluun, piirtämiseen ja dokumentointiin

Yrityksissä tehdään ja hyödynnetään tänä päivänä yhä yleisemmin 3D-pohjaista suunnittelua, jota täydennetään piirustuksilla ja muulla dokumentaatiolla. Tietyillä toimialoilla painopiste kuitenkin pysyy 2D-suunnittelussa myös tulevaisuudessa. Toimialastasi riippumatta Autodeskin ja Symetrin ohjelmistovalikoimasta löydät omia ja yrityksesi tarpeita vastaavan ratkaisun. 

CAD-ratkaisun valinnassa kannattaa pohtia muun muassa seuraavaa:

  • lähtökohta ja tausta
  • tehtävän/projektin tavoitteet ja sen erityisluonne
  • tarvittavat tiimi-/yhteistyöskentelyominaisuudet
  • muutostenhallinnan toteuttamistapa
  • toimenkuva (esim. suunnittelija, tarkastaja, piirtäjä, tuotannonsuunnittelija)
  • vaadittu lopputulos
  • luovutusasiakirjojen formaatti
  • yrityksen kokemus- ja osaamistaso

Suosituimpia ohjelmistoja ovat toimialakohtaiset ratkaisut, mutta tarjolla on myös yleisempään käyttöön suunnattuja 2D- ja 3D-ratkaisuja.

Symetrillä on yli 30 vuoden kokemus suunnittelun prosessien ja Autodeskin ratkaisuiden asiantuntijana. Me autamme löytämään oikean ratkaisun yrityksenne ja käyttäjien tarpeiden sekä aiotun käyttötarkoituksen perusteella. Avullamme löydät toimialasi suunnittelu- ja piirtostandardeihin soveltuvan ratkaisun, jolla vastaat asiakkaittesi tarpeisiin tehokkaasti.

Täydentämällä Autodeskin suunnitteluratkaisuja Symetrin SOVELIA-tuotteilla voit tuottaa entistä korkealaatuisempia suunnitelmia ja automatisoida rutiinitehtäviä ja -työvaiheita.

Suunnittelutyötä tukevat palvelut

Asennus ja käyttöönotto

Ohjelmistojen asennuksessa ja niiden käyttöönotossa hyödynnämme luotettavia menetelmiä, jotka varmistavat sujuvan ja tehokkaan prosessin ja integroinnin.

Yrityksenne tarpeisiin mukautetut menetelmät ja koulutus

Yrityskohtaisten prosessien, menetelmien ja ohjelmistojen tehokkaan hyödyntämisen kannalta on erittäin tärkeää, että käyttäjät koulutetaan niiden käyttöön. Symetri auttaa määrittämään tarvittavat ohjeistukset ja dokumentaation, jotka varmistavat yrityskohtaisten menetelmien jalkautumisen ja soveltamisen niin koulutuksen aikana kuin käytännössä.

Käyttäjätuki

Käyttäjätukemme asiantunteva henkilöstö vastaa kysymyksiisi ja kertoo lisää ratkaisuista ja ohjelmistojen toiminnoista. Riittävä ohjaus ja tuki uuden teknologian käyttöönoton alkuvaiheessa varmistaa, että pääsette hyödyntämään ohjelmistoinvestointianne tehokkaasti.

Orkla vältti kymmenen viikon seisokin älykkäillä ratkaisuilla

Trondheimissa sijaitseva ja 300 henkeä työllistävä Nidarin tuotantolaitos on Norjan suurin makeistehdas. Nidar valmistaa kaikenlaisia makeisia suklaasta konvehteihin, karamelleihin ja lakritsaan.

Lue lisää

Merius optimises Design processes with Lean Engineering

Merius provides design, consultation and project management services, and lean thinking has always been part of the company’s way of working and a big factor in its success.

Lue lisää

Marine Aluminium saves 30% in design time of smart welding solutions

By moving from 2D AutoCAD to create a 3D model directly in Autodesk Inventor, company saved significant amount of design time.

Lue lisää

Significant savings at Dellner with implementation of the right methods

Dellner has successfully increased efficiency in their processes by implementing the right methods.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut