Tuotetiedon hallinta (PDM)

Paranna kilpailukykyä tehokkaalla tuotetiedon hallinnalla

Haluatko parantaa tuotetiedon laatua ja hallintaa yrityksessäsi?

Suunnittelutietojen tehokas hallinta parantaa yrityksenne kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä. Asianmukaisilla tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuilla ja -ohjelmistoilla (PDM) organisoit, hallitset ja seuraat suunnittelutiedon luonnin, simuloinnin ja dokumentoinnin prosesseja.

Nykypäivän 3D-CAD-ratkaisuissa suunnittelutiedostot muodostavat monimutkaisen tiedostohierarkian, jossa tiedostot kytkeytyvät toisiinsa erilaisten sisäisten linkitysten kautta. Tiedostoja ja sisäisiä referenssejä luovat generaattorit mutkistavat kokonaisuutta entisestään. Tämän kokonaisuuden virheetön hallinta on välttämätöntä, kun kokeillaan erilaisia suunnitelmavaihtoehtoja tai kun suunnitelmiin tehdään muutoksia. Autodesk Vault Workgroup ja Vault Professional tukevat kaikkia Autodeskin suunnitteluohjelmistojen tuottamia suunnittelutietoja ja sisäisiä linkityksiä. Symetrin SOVELIA-teknologia täydentää Autodesk Vaultin toimintoja tarjoten lisäominaisuuksia, jotka tehostavat suunnittelutiedon hallintaa merkittävästi.

Innovative business decisions are supported by unique technology solutions

By designing an entire hybrid system for buses – covering everything between the fuel tank and the wheels with optimal performance of every component, Vantage Power has created a system that results in higher fuel economy, lower emissions and greater reliability than alternative systems.

Lue lisää

Parker Hannifin jakaa keskeiset tiedot luotettavasti ja nopeasti

Parker Hannifinin digitaalisessa työympäristössä suunnittelutiimien on tärkeä voida jakaa yrityksen toiminnan kannalta keskeistä tietoa luotettavasti ja nopeasti, esimerkiksi tuotantoon.

Lue lisää

Movomech tehostaa tuotekehitystään

Lean Engineeringin avulla voidaan vähentää virheitä, parantaa laatua ja saavuttaa merkittävää ajan ja rahan säästöä.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset

Ota yhteyttä

Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut