Autodesk Forma (aiemmin Spacemaker)

Tekoälyyn perustuva ohjelmisto parantaa yhteistyötä ja nopeuttaa tiedon analysointia ja vertailua rakennusprojektin varhaisessa vaiheessa

Analysoi ja vertaile vaihtoehtoja rakennusprojektin alkuvaiheessa

Arkkitehdeille, kaavoittajille, rakennuttajille ja maankäytön suunnittelijoille tarkoitetulla työkalulla voit reaaliaikaisesti analysoida ja kokeilla erilaisten vaihtoehtojen vaikutusta rakennusprojektiisi. Tekoälyyn pohjautuvalla ohjelmistolla haet ja analysoit laajan määrän hankkeeseesi vaikuttavaa tietoa ketterästi. Käytettävänäsi on yli 100 eri kriteeriä, joiden perusteella työkalu tekee laskelmat reaaliajassa ja näet ratkaisujen vaikutukset mm. valon, melun, tuuliolosuhteiden ja mikroilmaston kannalta. Visualisoidun datan avulla kokeilet ja vertaat nopeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydät sopivimmat ratkaisut hankkeesi kannalta.

Pilvipohjainen ohjelmisto mahdollistaa yhteistyön samalla alustalla ja voit tarpeesta riippuen antaa käyttöoikeuksia suunnitelman muokkaamiseen tai vain katseluun. Ohjelma on helppo ottaa käyttöön mutta osaavat asiantuntijamme tukevat mielellään käyttöönotossa ja koulutuksessa.

Autodesk Forman hyödyt

Säästä aikaa

Käytä vähemmän aikaa tietojen etsimiseen ja erilaisilla työkaluilla työskentelyyn. Käy läpi useita eri vaihtoehtoja yhdellä alustalla.

Minimoi riskit ja tee parempia päätöksiä

Tunnista riskit heti alkuvaiheessa. Vertaile eri lähteistä saatua laajaa tietoa ja löydä parhaat ratkaisut.

Tee parempaa yhteistyötä

Pilvipohjainen ohjelmisto mahdollistaa yhteistyön useiden tahojen välillä yhteisellä alustalla.

Ota yhteyttä

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Timo Väyrynen

Timo Väyrynen

Finland Yhdyskuntasuunnittelun ratkaisut

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää