Bluebeam

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Bluebeam® Revu® nopeuttaa kommunikointia ja minimoi viivästykset palkitulla teknologialla, joka mahdollistaa PDF-tiedostojen tehokkaan luonnin ja muokkauksen, sujuvat merkinnät ja toimivan yhteistyön. Tehosta projekteja hyödyntämällä merkintätietoa prosessin jokaisessa vaiheessa, ja nopeuta työskentelyä virtaviivaisilla prosesseilla.

Revu 20.2 pitää projektit sujuvina

Bluebeam Revu auttaa työryhmiä tekemään paremmin yhteistyötä suunnitteluprosessin alusta loppuun. Projekti etenee sujuvasti suunnittelusta rakentamiseen, ja tärkeät projektitiedot pysyvät tallessa ja saatavilla projektin loppuun saakka.

Bluebeamin uusin versio pitää sisällään seuraavat parannukset:

  • Yksinkertaisempi skaalan määrittäminen sivuille ja dokumenteille, joka tekee mittaamisesta nopeampaa ja luotettavampaa. Voit nyt tallentaa omat skaalausmäärittelysi suoraan pikavalintaan, jolloin määrittelyjä ei tarvitse tehdä jokaisella kerralla uudelleen. Voit myös tehdä itsellesi X- ja Y-suuntiin omat skaalausmäärittelyt.
  • Mitoitustyökalujen yksiköt eivät ole enää sidoksissa sivun skaalaan. Voit skaalata sivua ylös ja alas tai käyttää muuta skaalausta ja käyttää mitoitukseen juuri sitä yksikköä, mitä kullakin hetkellä tarvitset. Mukana myös paranneltu mitoitustyökalu, jossa uusi näkymä kertoo reaaliaikaista mitoitustietoa.
  • Paranneltu SharePoint® integraatio, joka mahdollistaa dokumenttien avaamisen suoraan SharePointista, millä tahansa yleisimmistä verkkoselaimista
  • Pidemmälle viedyt administraatio-työkalut Studio-ominaisuuden käyttäjille, jossa olemassa olevat merkinnät voidaan allokoida turvallisesti uusille käyttäjille.

Keskeiset ominaisuudet

Revu tekee piirustuksien, suunnitelmien ja dokumenttien kanssa työskentelystä helpompaa.

Luo

Luo

Muunna rajaton määrä Microsoft Office -dokumentteja ja CAD-piirustuksia korkealaatuisiksi kaksi- tai kolmiulotteisiksi PDF-tiedostoiksi. Muunna skannatut kuvat muokattavaksi tekstiksi.

Tee merkintöjä

Tee merkintöjä

Mukautettavat, helppokäyttöiset merkintätyökalut yksinkertaistavat tiedonvaihtoa työryhmissä ja ryhmien välillä. Tehokas Merkintäluettelo-toiminto seuraa merkintöjä ja mahdollistaa muutosten tehokkaan raportoinnin.

Tee yhteistyötä

Tee yhteistyötä

Tee sujuvasti yhteistyötä eri puolilla maailmaa sijaitsevien tiimiläisten kanssa reaaliajassa, hyödyntämällä Studio® Projects ja Studio Sessions -toimintoja

Organisoi

Organisoi

Paranna suurten piirustuskokonaisuuksien hallintaa luomalla älykkäitä dokumentteja, jotka jaat kätevästi projektin eri osapuolille – sekä toimistolla että kentällä.

Mikä Revu sopisi sinulle parhaiten?

Bluebeam Revusta on saatavilla kolme versiota: Standard®, CAD® and eXtreme® :

Sisältää ylivoimaiset ominaisuudet PDF-tiedostojen luontiin ja muokkaukseen, merkintöjen tekoon ja ryhmätyöskentelyyn. Revu Standard sisältää keskeiset työkalut, joiden avulla nostat paperittomat työnkulkusi seuraavalle tasolle.

Erityisesti CAD-käyttäjille suunniteltu Revu CAD tarjoaa ominaisuudet PDF-tiedostojen luontiin ja muokkaukseen, merkintöjen tekoon ja yhteistyöhön. Ohjelmisto parantaa projektien viestintää ja tuottavuutta mahdollistamalla kokonaan digitaaliset prosessit. Sisältää kaikki Standard-version ominaisuudet.

Tehokkaampi, voimakkaampi ja luotettavampi kuin yksikään toinen vastaava PDF-ratkaisu. Revu eXtreme on kehitetty tehokäyttäjille, jotka haluavat nostaa paperittomat työskentelyprosessinsa ennennäkemättömälle tasolle. Sisältää kaikki Standard- ja CAD-versioiden ominaisuudet.

Bluebeam, Bluebeam Revu, eXtreme, Revu and Studio are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license.

Tilaa Bluebeam-lisenssi täältä

Ota yhteyttä

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson

Sweden AEC Sales Nordic

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Tehokkaat tietomallinnustyökalut rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää