Naviate Simple BIM

Naviate Simple BIM

IFC-tietojen ja työnkulun vaivaton hallinta. Luo malleja, jotka sisältävät vain tietyn tehtävän edellyttämät tiedot. 

Save time

Säästä aikaa... 

lisäämällä IFC-malleihin ulkoisista lähteistä peräisin olevaa tietoa, kuten esimerkiksi analysointituloksia tai yksityiskohtaista komponenttitietoa. 

 

Increase control of your data

Paranna tiedonhallintaa... 

määrittelemällä vietävään malliin sisällytettävät elementit. 

 

 

optimise workflows

Optimoi työnkulut... 

validoimalla IFC-tiedostot ja varmistamalla, että tiedosto on sovelluksesi ja projektisi vaatimusten mukainen. 

 

IFC-tietojen ja työnkulun vaivaton hallinta 

Tietomallit sisältävät valtavasti tietoa, joka on arvokasta myös rakennusprojektin muille toimijoille. Mallitiedon jakaminen ei kuitenkaan aina ole ongelmatonta. Naviate Simple BIM auttaa ratkaisemaan haasteet. Ohjelmiston avulla luot vaivattomasti malleja, joihin on sisällytetty ainoastaan tietyn tehtävän edellyttämät tiedot. 

BIM-tiedon tehokas hallinta

Rakennusalan toimijoiden kesken vaihdettavan tiedon on oltava luotettavaa ja korkealaatuista. Naviate Simple BIMin yksinkertaisilla mutta tehokkailla työkaluilla hallitset BIM-tietoa ja varmistat laadukkaan tiedonsiirron. 

Keskity tarvittavaan tietoon

Tarpeettomat tiedot aiheuttavat turhia ongelmia. Naviate Simple BIMillä voit muokata mallia poistamalla turhia tai epäluotettavia objekteja ja ominaisuuksia. Näin IFC-mallin koko pienenee jopa 90 prosenttia ja samalla IFC-mallin luotettavuus paranee. Naviate Simple BIMin esikatselutoiminto näyttää mallisi sisällön, joten näet kerralla, mitkä objektit ja ominaisuudet mallin mukana siirretään. 

Varmista kielen oikeellisuus

IFC-tiedonsiirrossa on tärkeä käyttää kieltä, jonka vastaanottava ohjelmisto ymmärtää. Tietomallinnusohjelmiston kieli poikkeaa esimerkiksi määrälaskennassa, törmäystarkastelussa ja energiankulutuksen analysoinnissa käytettävistä ohjelmistoista. Vähimmäisvaatimuksena on, että objektityyppien oikeat asetukset ja ominaisuudet siirtyvät mukana. 

Naviate Simple BIM varmistaa kielen oikeellisuuden ja sisältää valmiit pohjat esimerkiksi energiankulutuksen analysointiohjelmistoihin tapahtuvaa tiedonsiirtoa varten. 

Vie korkealaatuisempia IFC-tiedostoja

Kun IFC-tiedosto on valmiiksi, muokattu malli voidaan tallentaa Naviate Simple BIMistä uuteen IFC-tiedostoon. Näin varmistetaan, että mallissa siirretään vain asiankuuluvaa ja hyväksyttyä tietoa. Yleensä uuden IFC-tiedoston koko pienenee murto-osaan alkuperäisestä, ja IFC-työnkulku nopeutuu merkittävästi. 

Schedule a demo

Simple BIM

  • IFC-tiedot 
  • Työnkulku 
  • Tietomallin siistiminen

Tuottavuus

  • Tuota oikea IFC oikeaan tarkoitukseen 

Työryhmäominaisuudet

  • Tietomallitiedon hallinta 
  • Tarpeettomien objektien ja ominaisuuksien poistaminen 
  • IFC-asetukset 

Dokumentointi

  • Projektin siistiminen 

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää