Architecture, Engineering and Construction Collection

Architecture, Engineering and Construction Collection

Integroidut tietomallinnustyökalut rakennussuunnitteluun, infrasuunnitteluun ja rakentamiseen. AEC Collection -kokoelman ohjelmistoilla toteutat projektisi menestyksekkäästi nyt ja tulevaisuudessa.

Tehokkaat tietomallinnustyökalut

Työskentelitpä rakennussuunnittelun, infrasuunnittelun tai rakentamisen parissa, AEC Collection tarjoaa tarvitsemasi tietomallinnustyökalut edullisessa paketissa. Kattavan ohjelmistovalikoiman ja monipuolisten palveluiden mahdollistamat tehokkaat BIM- ja CAD-työnkulut varmistavat korkealaatuisen lopputuloksen ja parantavat kilpailukykyäsi.

AEC Collection -kokoelman edut

 • Kaikki mitä tarvitset tietomallinnusprojekteihisi
  Kokoelma sisältää Revit- ja AutoCAD-ohjelmistot – suunnittelun perusohjelmistot – edullisessa paketissa. Lisäksi saat käyttöösi hulppean valikoiman sovelluksia ja työkaluja, jotka tuovat työnkulkuihin ja projekteihin runsaasti uusia mahdollisuuksia.
 • Helpompaa ohjelmistojen ja lisenssien hallintaa
  Lisenssien hallinta on huomattavasti vaivattomampaa, kun jokaista yksittäistä lisenssiä ei tarvitse hallinnoida erikseen. Keskitetyn hallinnan ansiosta saat selkeän kuvan lisenssien käytöstä. Lataat haluamasi ohjelmistot silloin kun itse haluat.
 • Uusimman ja edellisen ohjelmistoversion käyttöoikeus
  Ohjelmistojen yhteensopivuuden varmistamiseksi voi tarvittaessa käyttää myös ohjelmistosi edellistä versiota. Saat uusimmat versiot käyttöösi heti kun ne julkaistaan. Päivityksen voit tehdä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.
 • Henkilö- tai tiimikohtainen käyttöoikeus
  Voit valita henkilökohtaisen tilauksen, joka antaa käyttöoikeuden nimetylle henkilölle, tai myöntää tiimille jaetun käyttöoikeuden usean käyttäjän lisenssiin.​

AEC Collection -kokoelman pääohjelmistot

Revit tukee ammattialojen välistä suunnitteluyhteistyötä tarjoamalla tehokkaat ominaisuudet arkkitehdeille, talotekniikan suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille ja rakentamisen ammattilaisille. 

Civil 3D® tukee tietomallintamisen prosesseja tehostaen yhdyskuntasuunnitelmien luontia ja dokumentointia. 

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Kokoelman ohjelmistot analysointiin, renderöintiin, Reality Capture -kuvaukseen ja muihin erikoisaloihin

Autodesk® InfraWork s ™ on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Programming environment that lets designers create visual logic to design workflows and automate tasks. 

3D modeling software for steel detailing, design, fabrication, and construction. 

Explore your Revit model in VR with Revit Live.

Vehicle swept path analysis software.

Autodesk® Navisworks® -tuoteperheen ohjelmistot varmistavat rakennusprojektien tulosten paremman hallinnan.

Advanced BIM-integrated structural analysis and code compliance verification tool. 

Create fabrication-ready models of piping, plumbing, or duct work systems from design intent models in AutoCAD or Revit.

Perform integrated loading, analysis, and code checking of small to medium-span bridges. 

Fast, high-resolution renderings in the cloud. 

3D-mallinnus- ja renderointiohjelmisto suunnitelmien visualisointiin, pelikehitykseen ja animointiin.

Use ReCap™ Pro to create 3D models from imported photographs and laser scans. Output a point cloud or mesh ready for CAD and BIM authoring Tools.

Insight empowers architects and engineers to design more energy-efficient buildings with advanced simulation engines and building performance analysis data integrated in Revit.

Intuitive 3D sketching app with native Revit interoperability. 

CAD-aware cloud storage for individuals and small teams. 

Tutustu Autodeskin muiden asiakkaiden innoittaviin kokemuksiin

Lue, miten Autodeskin asiakkaat hyödyntävät innovatiivista teknologiaa ja muokkaavat rakennussuunnittelun ja rakentamisen tulevaisuutta muun muassa seuraavilla erikoisaloilla: generatiivinen suunnittelu, robotiikka, automaatio, visualisointi, Reality Capture, drone-kuvaus, 3D-tulostus, paikkatiedot, tietomallintaminen, anturit, IoT, AR/VR ja paljon muuta.

Autodesk Showreel 2020
AEC Collection arkkitehdeille
AEC Collection rakennesuunnittelijoille

Ota yhteyttä

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää