SimSolid

SimSolid

Huippuluokan simulointiteknologia suunnittelijoille, insinööreille ja laskentainsinööreille.

Monille yrityksille tuotteen suorituskyvyn ennustaminen simulointitekniikoiden avulla voi olla haastavaa, erityisesti silloin kun kyseessä ovat suuret kokoonpanot ja monimutkainen geometria. Tällaisessa tilanteessa geometrian yksinkertaistaminen, pienten yksityiskohtien poistaminen geometriasta sekä elementtiverkon tekeminen on välttämätöntä, jotta itse simulointiprosessi olisi mahdollista. Tällainen geometrian esikäsittely on työintensiivinen sekä aikaa vievä prosessi, joissakin tapauksissa laskentamallin valmistelu voi kestää päiviä.

Mikä on SimSolid?

SimSolid on suunnittelijoille, insinööreille ja analyytikoille suunnattu mullistava simulointiteknologia. Se poistaa simulointimallin rakentamisen työvaiheista geometrian valmistelun ja elementtiverkon tekemisen: kaksi aikaa vievintä, asiantuntemusta vaativaa ja virhealttiimpaa tehtävää perinteisessä rakennesimuloinnissa. SimSolid mahdollistaa useiden suunnitteluskenaarioiden simuloinnin nopeasti todellisissa kuormitustapauksissa.

SimSolid tukee kaikkia yleisimpiä CAD/PLM-tiedostoformaatteja. Toisin kuin CAD-simulointityökaluissa, monimutkaisia geometrioita ei tarvitse yksinkertaistaa ennen mallien analysointia, tämän ansiosta suunnittelupäätöksiä voidaan tehdä tehokkaammin, mikä auttaa kehittämään laadukkaita tuotteita markkinoille nopeammin.

SimSolid - ei enää geometrian yksinkertaistamista

SimSolidin ainutlaatuinen teknologia poistaa kokonaan geometrian yksinkertaistamisen ja elementtiverkon tekemisen: ne ovat kaksi aikaa vievintä, asiantuntemusta vaativaa ja virhealttiimpaa tehtävää perinteisessä rakenneanalyysissä.

SimSolid - monimutkaisten ja suurten kokoonpanojen analysointi

SimSolid on suunniteltu analysoimaan monimutkaisia osia ja suuria kokoonpanoja, joiden analysointi ei aina perinteisellä FEA:lla ole käytännöllistä. Suunnittelun alkuvaiheessa, konseptitasolla, osat saattavat tunkeutua toisiinsa tai liitoskohtiin voi jäädä rakoja, tällaiset virheet voivat johtaa elementtien vääristymiseen tai jopa analyysin pysähtymiseen perinteistä elementtimenetelmää käytettäessä. SimSolid sallii tunkeumat ja raot osien liitoskohdissa.

SimSolid - tulokset sekunneissa tai maksimissaan minuuteissa

SimSolid on nopea, sillä sen ratkaisuaika mitataan sekunneista minuutteihin tavallisella PC:llä, mikä mahdollistaa useiden suunnitteluskenaarioiden nopean ja tarkan vertailun.

10 SYYTÄ KÄYTTÄÄ SIMSOLIDIA

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT ALTAIR SIMSOLIDISTA?

ALTAIR® SIMSOLID® -WEBINAARI:

UUDEN SUKUPOLVEN SIMULOINTITEKNOLOGIA

Altair® SimSolid® esittelee edistyksellisen simulointiteknologian suunnittelijoille ja laskentainsinööreille. Osallistu suomenkieliseen webinaariin ja opi lisää.

WEBINAARI SOPII:

  • Suunnitteluinsinööreille, suunnittelupäälliköille, laskentainsinööreille, CAE-insinööreille ja CAE-osastojen johtajille.
  • Kaikille, jotka käyttävät  3D CAD:ää ja harkitsevat CAE/FEA-simuloinnin käyttöönottoa.
  • Kaikille, jotka käyttävät 3D CAD:iin integroituja CAE/FEA-simulointityökaluja, mutta kohtaavat haasteita suunittelun nopeuden suhteen.
  • Kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Accelerate your product development with SimSolid

 

SimSolid - Are the results correct?

 

SimSolid - A simpler way to analyse.

 

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Kysy lisää

Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle

Sinua voisi kiinnostaa myös