Huippuluokan simulointiratkaisut

Altairin ja Symetrin yhteistyö alkanut nyt myös Suomessa 

Kesäkuussa 2022 Symetri liittyi Altairin kasvavaan kanavakumppaniverkostoon Pohjoismaissa ja nyt Altair ja Symetri ovat aloittaneet yhteistyön myös Suomessa.

Altairin ja Symetrin yhteistyö alkanut nyt myös Suomessa 

Yhteistyö Symetrin ja Altairin välillä Suomessa tähtää Altairin huippuluokan simulointiratkaisujen laajempaan saatavuuteen ja käyttöön Suomen markkinoilla.

Tavoitteena on tarjota suomalaisille yrityksille ja ammattilaisille mahdollisuus hyödyntää SimSolidin kaltaisia innovatiivisia simulointiteknologioita, joilla tuotteet saadaan nopeammin ja tehokkaammin markkinoille.

Lisäksi yhteistyö pyrkii tukemaan suomalaisten organisaatioiden teknologista kehitystä ja kilpailukykyä tarjoamalla heille parhaita mahdollisia työkaluja ja asiantuntemusta simulointityökalujen hyödyntämiseen.

Osana tätä kumppanuutta Altair ja Symetri järjestävät ensimmäisen yhteisen suomenkielisen webinaarinsa, jossa keskitytään SimSolidiin, uraauurtavaan simulointiteknologiaan, jonka avulla voi lyhentää merkittävästi simulointiaikaa.

Webinaarissa on mahdollisuus tutustua huippuluokan simulointiteknologiaan ja kuulla tarkemmin Altair SimSolidin ominaisuuksista.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää