SOVELIA-PÄIVÄT 2024

Tuotetiedonhallinnan asiakastapahtumassa vaihdettiin Sovelia-käyttökokemuksia ja tapoja toimia

Kaksipäiväiset Sovelia-päivät pidettiin jälleen Tampereella 16.-17.4.2024. Tapahtuman tarkoitus on tuoda yhteen Sovelia PLM:ää ja Sovelia Configuratoria jo käyttävät yritykset sekä niitä harkitsevat yritykset jakamaan ajatuksiaan, käyttökokemuksiaan ja ratkaisujen toimintatapojaan. Tämän vuoden Sovelia-päivät olivat jälleen menestys muun muassa mielenkiintoisten asiakasesityksien ansiosta.

Tuotetiedonhallinnan asiakastapahtumassa vaihdettiin Sovelia-käyttökokemuksia ja tapoja toimia

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä Škoda Groupiin kuuluvan Škoda Transtechin edustaja SmartRail Ecosystem PM/IT-Manager Kai Hermonen kertoi Sovelian käytöstä kiskoajoneuvojen, matalalattiaraitiovaunujen ja kaksikerrosvaunujen suunnittelussa ja valmistuksessa.

Symetrin CTO Mikko Viertola avasi omassa esityksessään tekoälyn mahdollisuuksia ja haasteita Sovelia PLM-ohjelmiston käyttäjäkokemuksen ja automaation tehostamisessa. Mikko Viertola johtaa tekoälyprojektia Symetri Technologyssä ja kertoi kokemuksiaan ja oppejaan tekoälystä ja sen hyödyntämisestä käyttäjäkokemuksen ja automaation parantamisessa.
Ensimmäisen päivän päätti asiakkaidemme kanssa tehty ryhmätyö, jonka pohjalta saimme erinomaista palautetta tuotekehitystarpeista. 

Toisena päivänä esiintyivät autojen päällirakenteita sekä puoli- ja täysperävaunuja sivusta aukeavana valmistavan Ekerin tekninen päällikkö Janne Lindholm ja tuotesuunnittelija Tomas Backlund. He kertoivat kuinka Sovelia heillä on otettu käyttöön ja kuinka se on helpottanut suunnittelua, joka ennen Soveliaa vaati paljon manuaalista työtä ja sitoi resursseja.

Tilaisuuden viimeinen esitys oli Symetrin  Head of Product Tim Ray ja Product Owner Sami Lehtonen , jotka kertoivat Sovelian meneillään olevista kehitysprojekteista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Tilaisuuden päätti tilaisuuden isäntänä tuttuun tapaan toiminut Symetrin Product Design & Lifecycle Director Markku Koistinen

Sovelia-päivät on Symetrille tärkeä tapahtuma, joka tuo yhteen asiakkaat ja Symetrin sovelluskehittäjät, myyjät ja konsultit. Asiakkailtamme tilaisuudessa saatu suora palaute vaikuttaa Sovelia-tuoteperheen tulevaisuuden kehityssuunnitelmiin. 

Katso alla olevasta videosta tunnelmia tapahtumasta.

Uutiset

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

20 helmikuuta 2024

Naviate Zero mahdollistaa rakennusmateriaalien vertailun ja rakennuksen hiilijalanjäljen vertailun jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää