Sovelia PLM on nyt Sovelia CORE

Vaikka Sovelia PLM on nyt Sovelia Core, pysyy itse tuote ja kaikki sen toiminnot samana ja ne ovat käytettävissä kuten ennenkin. Muutos koskee vain nimeä. Nimenmuutoksella pyrimme korostamaan PLM-ratkaisumme ydintoimintoja ja vahvistamaan asemaamme globaaleilla markkinoilla.

 

Sovelia PLM on nyt Sovelia CORE

Osana strategiaamme on vahvistaa kansainvälisyyttämme tuotteen elinkaaren hallinnan (PLM) markkinoilla.

Sovelia PLM:n nimi uudistettiin Sovelia Coreksi osana strategiaa, sillä uusi nimi erottaa sen selkeämmin muista kansainvälisillä markkinoilla olevista ratkaisuista sekä korostaa sitä, että Sovelia CORE on tuotteen elinkaaren koko ydin. Se auttaa yrityksiä hallitsemaan tuotetietoja ja -dokumentaatiota koko tuotteen elinkaaren ajan, aina ideoinnista ja suunnittelusta aina valmistukseen, jakeluun ja huoltoon asti.

Uskomme vahvasti, että  tuotetiedot ja -dokumentaatio ovat se ydin (CORE), jolla taataan yrityksissä uudet innovaatiot ja menestys. Sovelia Coren avulla oikeat tuotetiedot ovat saatavilla silloin ja siellä, missä niitä tarvitaan. Tämä varmistaa tehokkaan toiminnan ja edistää yhteistyötä, mahdollistaa selkeän viestinnän ja tukee hyvin perusteltuja päätöksiä.