Sovelia PLM vähentää virheitä Lidan Marinella

Lidan Marine

Linkittymällä suunnitelmien hyväksyntää ja luovutusta hallinnoivaan liiketoimintajärjestelmään Sovelia PLM varmistaa, että vain ajantasaiset ja hyväksynyt osaluettelot ja piirustukset luovutetaan tuotannon, hankintojen ja tavarantoimittajien käyttöön.

Sovelia PLM vähentää manuaalisia työvaiheita ja virheitä

Lidan Marine ja Lidanin suunnitteluosasto ovat kasvaneet voimakkaasti viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvun myötä yrityksessä koettiin tarvetta työskentelyn tehostamiseen. PDM/PLM-järjestelmä nousi säännöllisesti esiin mahdollisena ratkaisuna. Järjestelmien ja järjestelmätoimittajien huolellisen harkinnan ja arvioinnin jälkeen valinta osui Symetrin Soveliaan.

Suunnittelijat koulutettiin Sovelian käyttöön, ja CAD-järjestelmän artikkelirakenne linkitettiin liiketoimintajärjestelmä Monitoriin piirustusten hallitun luovutuksen mahdollistamiseksi.

”Osien hallinta on helpompaa nyt kun niitä voidaan hallita suoraan Inventorista käsin. Manuaalinen työskentely vähentyy, mikä vähentää samalla virheitä. Suunnitelmia on myös aiempaa helpompi käyttää uudelleen suunnittelu- ja tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa”, Henrik Eriksson selittää.

Sovelian sekä suunnitelmien hyväksyntää ja luovutusta hallinnoivan liiketoimintajärjestelmän välinen integraatio auttaa meitä varmistamaan, että vain ajantasaiset ja hyväksynyt osaluettelot ja piirustukset luovutetaan tuotannon, hankintojen ja tavarantoimittajien käyttöön.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Samankaltaisia referenssejä