Visedo Oy varmistaa tiedonhallinnan ja dokumenttien korkean laadun Sovelia PLM -järjestelmällä

Visedo

Sovelia PLM -järjestelmällä Visedo varmistaa tuotetiedon tehokkaan hallinnan ja dokumenttien korkean laadun. Sovelia vastaa kasvuyrityksen tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Visedo Oy, suomalainen ajoneuvojen voimalinjajärjestelmien älykkäisiin sähköisiin ja hybridiratkaisuihin erikoistunut korkean teknologian kasvuyritys, investoi Symetrin PLM-järjestelmään Soveliaan. Sovelia PLM varmistaa tuotetiedon tehokkaan hallinnan ja dokumenttien korkean laadun sekä vastaa kasvuyrityksen tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Visedo Oy on johtava raskaiden kulkuneuvojen sähköisiin ja hybridiratkaisuihin perustuvien voimalinjajärjestelmien kehittäjä ja valmistaja. Visedon ratkaisut täyttävät tiukentuvat ympäristövaatimukset ja tuottavat merkittäviä polttoainesäästöjä. Viime vuosien voimakkaan kasvun myötä Visedo on noussut johtavaksi vesi- ja maaliikenteen sähköisten ratkaisujen toimittajaksi.

Investoimalla PLM-ratkaisuun Visedo haluaa parantaa sisäisiä prosessejaan, säästää aikaa ja yhtenäistää tiedon ja projektien laadun. Sovelia myös auttaa Visedoa varmistamaan, että dokumenttien laatu ja yhdenmukaisuus täyttävät EU:N meriteollisuudelle asettamat korkeat vaatimukset.

”Visedo valitsi Sovelia Lean PLM -ratkaisun, koska se vastaa erinomaisesti tarpeitamme tuotetiedon hallinnassa ja laadunvarmistuksessa sekä auttaa meitä nopeuttamaan prosesseja ja säästämään aikaa. Mitä tärkeintä, Sovelia Lean PLM vastaa tarpeisiimme myös yrityksemme kasvaessa”, kertoo Visedon suunnittelujohtaja Ville Naumanen.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Samankaltaisia referenssejä