Transtechillä rautatiekaluston suunnittelu rullaa sujuvasti Symetrin ohjelmistotarjonnan avulla

Transtech

Vaativassa suunnittelutyössä myös tiedonhallinnan on oltava tehokasta. Suunnittelutyössä Autodesk Inventoria käyttävä Transtech valitsi tiedonhallintaan Sovelia ja Autodesk Vault -ohjelmistot.

Transtech on Euroopan johtavia rautatiekaluston valmistajia. Yritys on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen tuotantoon.

”Transtech on erikoistunut erityisesti matkustajavaunujen alumiinirunkojen tuotantoon. Hitsauksen kannalta alumiini on huomattavasti vaativampi materiaali kuin teräs. Vaunujen molempien päiden täytyy esimerkiksi vaimentaa törmäysvoimia. Vaunujen törmäystä simuloidaan, ja vaunut testataan tuulitunnelissa. Vaunuille on myös saatava viranomaisten hyväksyntä.” Kai Hermonen, tietohallintopäällikkö, Transtech Ltd.

Sujuva käyttöönotto
Transtechin osalta uuden järjestelmän käyttöönotosta vastasi Kai Hermonen. Tiiviillä aikataululla toteutettu projekti toteutui sujuvasti moniin saman kokoluokan projekteihin verrattuna. Suuri kiitos tästä kuuluu Symetrin asiantuntijoille, joilla on mittava kokemus vastaavista projekteista.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Samankaltaisia referenssejä