Suunnittelun automatisointi

Automatisoi toistuvat työvaiheet

Onko projektien pitäminen aikataulussa haastavaa, koska suurin osa ajasta menee toistuvien manuaalisten työvaiheiden parissa?

Yli puolet suunnittelijoiden ajasta kuluu usein toistuviin manuaalisiin työvaiheisiin, jotka eivät tuo suunnitteilla oleviin tuotteisiin lisäarvoa. Vähentämällä aikaa vieviä manuaalisia työvaiheita, tai jopa poistamalla ne kokonaan, suunnitteluprosessi virtaviivaistuu ja aikaa säästyy arvokkaampaan työhön. Aikataulujen kanssa kamppailun tai lisähenkilöstön palkkaamisen sijasta ratkaisu voi löytyä suunnitteluprosessien automatisoinnista.

Sama, mutta silti erilainen

Symetrin ratkaisu perustuu suunnitteluprosessien automatisointiin tuotekonfiguraattoreilla. Teknologiamme tukee sekä Configure-to-Order (CTO) että Engineer-to-Order (ETO) -prosesseja ja mahdollistaa projektikohtaiset parametriset mallit ja piirustukset.

Suunnittelun automatisoinnissa edetään vaiheittain, aloittaen yksinkertaisista perustehtävistä, kuten tiedostojen kopioinnista ja nimeämisestä. Vähitellen pääset hyödyntämään myyntikonfiguraattorin tai yrityksen oman laskentaohjelmiston määrittelemiä reunaehtoja noudattavia, täysin automaattisesti tuotettuja parametrisiä malleja ja piirustuksia.

Suunnittelun automatisointi

IV Product saavuttaa ajansäästöä yhtenäisillä menetelmillä ja automatisoinnilla

Johtoaseman säilyttäminen edellyttää Ruotsin johtavalta ilmastointikoneiden valmistajalta paitsi innovatiivista tuotekehitystä, myös yhdenmukaisesti ja tehokkaasti työskentelevää suunnitteluosastoa.

Lue lisää

Automatisoinnilla sujuvat prosessit NorDanilla

Ikkunatoimittaja NorDanilla on pitkä historia omien tuotantolaitteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteiden suunnittelussa NorDan hyödyntää Autodeskin ja Symetrin ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat sujuvoittaneet ja automatisoineet NorDanin prosesseja.

Lue lisää

Penny Hydraulics: Leading the Way with Goods Lifts Design

Penny Hydraulics has been manufacturing bespoke lifting solutions for over 37 years; designing, manufacturing, installing and servicing a wide range of goods lift solutions in the UK including custom design and custom built lifting equipment.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Michael Nyman

Michael Nyman

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut