Suunnittelun automatisointi

Automatisoi toistuvat työvaiheet

Onko projektin aikataulussa pysyminen haastavaa, koska suurin osa ajastasi kuluu toistuviin manuaalisiin työvaiheisiin?

Yli puolet suunnittelijoiden työajasta kuluu juuri noihin usein toistuviin manuaalisiin työvaiheisiin, jotka eivät tuo suunnitteilla oleviin tuotteisiin lisäarvoa. Suunnitteluprosessit tehostuvat vain näitä aikaa vieviä työvaiheita vähentämällä tai poistamalla ne jopa kokonaan, ja aikaa säästyy arvokkaampaan työhön. Aikataulujen kanssa kamppailun tai lisähenkilöstön palkkaamisen sijaan ratkaisu projektien ajankäytön haasteisiiin voi löytyä suunnitteluprosessien automatisoinnista.

Anna meidän ratkaista ajankäytön haasteet

Me Symetrillä ratkaisemme uunnitteluprosessien automatisoinnin tuotekonfiguraattoreilla. Teknologiamme tukee sekä Configure-to-Order (CTO) että Engineer-to-Order (ETO) -prosesseja ja mahdollistaa projektikohtaiset parametriset mallit ja piirustukset.

Suunnittelun automatisoinnissa edetään vaiheittain, aloittaen yksinkertaisista perustehtävistä, kuten tiedostojen kopioinnista ja nimeämisestä. Vähitellen pääset hyödyntämään konfiguraattorin tai yrityksen oman laskentaohjelmiston määrittelemiä reunaehtoja noudattavia, täysin automaattisesti tuotettuja parametrisiä malleja ja piirustuksia.

Suunnittelun automatisointi

Automatisoinnilla sujuvat prosessit NorDanilla

Ikkunatoimittaja NorDanilla on pitkä historia omien tuotantolaitteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteiden suunnittelussa NorDan hyödyntää Autodeskin ja Symetrin ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat sujuvoittaneet ja automatisoineet NorDanin prosesseja.

Lue lisää

IV Product saavuttaa ajansäästöä yhtenäisillä menetelmillä ja automatisoinnilla

Johtoaseman säilyttäminen edellyttää Ruotsin johtavalta ilmastointikoneiden valmistajalta paitsi innovatiivista tuotekehitystä, myös yhdenmukaisesti ja tehokkaasti työskentelevää suunnitteluosastoa.

Lue lisää

FlexLinkin toimitukset nopeutuivat jopa 20 prosenttia

Teollisuuden kuljetinratkaisuiden johtava toimittaja FlexLink AB halusi standardoida suunnitteluosaston toiminnan varmistaakseen, että asiakkaat saavat oikeat tuotteet aiempaa nopeammin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Marko Aivio

Marko Aivio

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle
Michael Nyman

Michael Nyman

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut
Janne Talvitie

Janne Talvitie

Finland Tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisut