Naviate Simple BIM

Naviate Simple BIM

IFC-tietojen ja työnkulun vaivaton hallinta. Luo malleja, jotka sisältävät vain tietyn tehtävän edellyttämät tiedot. 

Save time

Säästä aikaa... 

lisäämällä IFC-malleihin ulkoisista lähteistä peräisin olevaa tietoa, kuten esimerkiksi analysointituloksia tai yksityiskohtaista komponenttitietoa. 

 

Increase control of your data

Paranna tiedonhallintaa... 

määrittelemällä vietävään malliin sisällytettävät elementit. 

 

 

optimise workflows

Optimoi työnkulut... 

validoimalla IFC-tiedostot ja varmistamalla, että tiedosto on sovelluksesi ja projektisi vaatimusten mukainen. 

 

IFC-tietojen ja työnkulun vaivaton hallinta 

Tietomallit sisältävät valtavasti tietoa, joka on arvokasta myös rakennusprojektin muille toimijoille. Mallitiedon jakaminen ei kuitenkaan aina ole ongelmatonta. Naviate Simple BIM auttaa ratkaisemaan haasteet. Ohjelmiston avulla luot vaivattomasti malleja, joihin on sisällytetty ainoastaan tietyn tehtävän edellyttämät tiedot. 

BIM-tiedon tehokas hallinta

Rakennusalan toimijoiden kesken vaihdettavan tiedon on oltava luotettavaa ja korkealaatuista. Naviate Simple BIMin yksinkertaisilla mutta tehokkailla työkaluilla hallitset BIM-tietoa ja varmistat laadukkaan tiedonsiirron. 

Keskity tarvittavaan tietoon

Tarpeettomat tiedot aiheuttavat turhia ongelmia. Naviate Simple BIMillä voit muokata mallia poistamalla turhia tai epäluotettavia objekteja ja ominaisuuksia. Näin IFC-mallin koko pienenee jopa 90 prosenttia ja samalla IFC-mallin luotettavuus paranee. Naviate Simple BIMin esikatselutoiminto näyttää mallisi sisällön, joten näet kerralla, mitkä objektit ja ominaisuudet mallin mukana siirretään. 

Varmista kielen oikeellisuus

IFC-tiedonsiirrossa on tärkeä käyttää kieltä, jonka vastaanottava ohjelmisto ymmärtää. Tietomallinnusohjelmiston kieli poikkeaa esimerkiksi määrälaskennassa, törmäystarkastelussa ja energiankulutuksen analysoinnissa käytettävistä ohjelmistoista. Vähimmäisvaatimuksena on, että objektityyppien oikeat asetukset ja ominaisuudet siirtyvät mukana. 

Naviate Simple BIM varmistaa kielen oikeellisuuden ja sisältää valmiit pohjat esimerkiksi energiankulutuksen analysointiohjelmistoihin tapahtuvaa tiedonsiirtoa varten. 

Vie korkealaatuisempia IFC-tiedostoja

Kun IFC-tiedosto on valmiiksi, muokattu malli voidaan tallentaa Naviate Simple BIMistä uuteen IFC-tiedostoon. Näin varmistetaan, että mallissa siirretään vain asiankuuluvaa ja hyväksyttyä tietoa. Yleensä uuden IFC-tiedoston koko pienenee murto-osaan alkuperäisestä, ja IFC-työnkulku nopeutuu merkittävästi. 

Schedule a demo

Simple BIM

  • IFC-tiedot 
  • Työnkulku 
  • Tietomallin siistiminen

Tuottavuus

  • Tuota oikea IFC oikeaan tarkoitukseen 

Työryhmäominaisuudet

  • Tietomallitiedon hallinta 
  • Tarpeettomien objektien ja ominaisuuksien poistaminen 
  • IFC-asetukset 

Dokumentointi

  • Projektin siistiminen 

Sinua voisi kiinnostaa myös