Naviate Zero

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Laske materiaalivalintojesi hiilijalanjälki.

Naviate Zerolla lasket raaka-aineisiin, kuljetuksiin ja valmistukseen liittyvät hiilidioksidipäästöt jo suunnitteluvaiheessa. LCA-laskuri auttaa arvioimaan koko rakennuksen hiilijalanjälkeä valittujen materiaalien perusteella, jolloin voit tehdä ympäristöystävällisiä päätöksiä jo hankkeen alkuvaiheessa.

Generated by Embed Youtube Video online

Naviate Zero ja Autodesk Revit 

Naviate Zero integroituu saumattomasti Autodesk® Revit®:n ja muiden Naviate-ratkaisujen kanssa. Yhdistämällä Naviate ja Revit voit työskennellä tehokkaammin BIM-mallissasi. Naviate Zeron avulla voit kohdentaa resursseja mallin elementteihin, visualisoida CO2-laskelmat ja siirtää One Click LCA:n yhdellä napsautuksella.

Naviate Zero on räätälöity paikallisille markkinoille.

Saadaksesi tarkat CO2-päästöjen ja GWP:n (global warming potential) laskelmat rakennushankkeellesi, sinun on valittava maa ja yksikkö kaikille luokille. Näin varmistetaan, että laskelmat ovat tarkkoja ja räätälöityjä paikallisiin olosuhteisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä.