Naviate Site & Landscaping

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Save time

Säästä aikaa...

Revit Toposurface -ohjelmistolla liität topografiat objekteihin, sijoitat pisteitä ja rivität objektit sujuvasti määritellylle reitille.

 

Increase control of your data

Paranna tiedonhallintaa...

Lasket kaivut ja täytöt missä vaiheessa projektia tahansa.

 

 

 

optimise workflows

Optimoi työnkulut...

Eksportoit suunnitelmasi KOF-tiedostomuotoon, jota urakoitsija voi hyödyntää ilman tiedostojen kääntämistä.

 

 

Maisema-arkkitehdeille räätälöity

Revit-ohjelmistossa suunnittelutyö tehdään seudullisessa tietomallissa (Landscape Information Model, LIM). Naviate Site & Landscaping tehostaa Revit-työskentelyä ja tietomallinnusta entisestään tarjoamalla hyödyllisiä lisäominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Ohjelmistoympäristö sisältöineen, työkaluineen ja työnkulkuineen on täydellisesti mukautettu maisemasuunnittelun tarpeisiin. Aloituspohjat sisältävät oinaisuuksia, symboleita, viivatyyppejä sekä kasveja ja puita. Tarkoin harkitut aloituspohjat ja standardikonfiguraatiot on suunniteltu optimaalisia työskentelytapoja ja työskentelyn sujuvuutta silmällä pitäen.

Naviate Site & Landscaping -ohjelmiston kehitystyötä tehdään kiinteässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Juuri asiakkaat ovat tärkeässä roolissa Naviate Site & Landscaping -ohjelmiston sisältämien aloituspohjien ja lisäominaisuuksien suunnittelussa.

Nopea ja tehokas

Naviate Site & Landscaping on sisäänrakennettu Revit-alustaan, ja se parantaa BIM- ja LIM-pohjaisen suunnittelun tehokkaita työryhmäominaisuuksia entisestään. Sama pätee Naviaten sisältämiin 2D- ja 3D-suunnitteluobjekteihin. Yksityiskohtaisuuden taso, materiaalimääritykset ja nimistö noudattavat yleisiä standardeja.

 

Toimivan yhteistyön tuki

Naviate Site and Landscaping tukee tietomallintamisen tarjoamaa kokonaisnäkemystä ja monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia. Viestintä on sujuvaa niin moduulin toimintojen ja symbolien välillä, Naviate-moduulien kesken kuin eri suunnittelualojenkin välillä.

 

Visualisoi mallisi

 

Korkeatasoinen ja vaikuttava esitys on parhaita keinoja vakuuttaa asiakkaasi. Lumionilla luot näyttäviä esityksiä vaivattomasti ja nopeasti itse. Nykyiseen työnkulkuusi saumattomasti nivoutuvalla Lumionilla tuotat 3D-CAD-suunnitelmastasi nopeasti videoita, kuvia ja 360-esityksiä. Vaikuttavien visualisointien luonti ei enää ole 3D-asiantuntijoiden yksinoikeus. Täältä voit lukea lisää Lumionista.

 

Varaa ohjelmistoesittely

Site & Landscaping

 • Align topo
 • Cut and fill
 • Place points
 • Align to path

Productivity

 • Family browser
 • Filter elements
 • Colour elements
 • CAD tracker

Collaboration

 • Excel import and export
 • BCF manager
 • IFC settings
 • Transfer settings

Documentation

 • Update project
 • Sheet manager
 • Publish

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää