Lumion

Lumion

Luo näyttävä visualisointi muutamassa minuutissa 

Visualisoi suunnitelmasi Lumionilla

Lumionilla muutat suunnittelumallisi kauniilla renderöinnillä muutamassa minuutissa. Siirry tyhjästä 3D-mallista valokuvan näköiseen lopputulokseen yksinkertaisella työnkululla. Voit elävöittää mallejasi sisältökirjastosta löytyvillä realistisen näköisillä puilla, tyylikkäillä tehosteilla sekä tuhansilla esineillä ja materiaaleilla.

Lumion käyttö on helppo aloitta. Sinun tarvitsee vain tuoda 3D-mallisi Lumioniin, jonka jälkeen voit lisätä esineitä, materiaaleja ja tekstuureja ja seurata samalla näytöltä, kuinka suunnitelmasi herää eloon.

Lumion on maailman nopein renderointiohjelmisto arkkitehdeille. Visualisoinnin avulla voit helpommin esitellä suunnitelmaasi kuvilla, videoilla ja VR:lle optimoiduilla 360 asteen panoraamanäkymillä, jotta asiakkaasi on helpompi ymmärtää, miltä suunnitelmasi näyttää todellisuudessa.

 

Lumionin edut

Visualisoi: Visualisoi 3D-mallisi nopeasti realistisessa tai konseptuaalisessa tilassa

Kommunikoi: Voit nopeasti esittää, miltä lopputulos näyttää, jolloin asiakkaallasi on helpompi antaa siitä palautetta.

Tarkastelu: Voit heti tarkastella, miten materiaali ja valaistus vaikuttavat kokonaisuuteen

Konseptin kehittäminen: Visualisoi, kommunikoi, tarkista ja tee parannukset suunnittelukonseptiin. Minimoi näin osapuolten välisiin väärinkäsityksiin kuluva aika.

 

Lumion PRO:lla sinulla on käytössäsi

Sisältökirjasto, jossa on yli 6900 esinettä, kuten puita, kasveja, huonekaluja, valoja, autoja, animoituja ihmisiä ja paljon muuta.

Materiaalikirjasto, jossa on yli 1350 pintakuviota, joita voit muokata haluamallasi tavalla.


Tutustu Lumioniin

Tee visualisoinnit itse

Kun haluat visualisoida 3D-mallisi, Lumionin renderöintiohjelmisto tarjoaa intuitiiviset työkalut kauniiden kuvien, animaatioiden ja 360 asteen panoraamakuvien nopeaan luomiseen.

Reaaliaikainen renderöinti LiveSyncin avulla

Lumion LiveSyncin avulla luot saumattoman reaaliaikaisen yhteyden useiden suosittujen mallinnus- sekä suunnitteluohjemistojen ja Lumionin välille. LiveSyncin avulla kaikki ohjelmistoon tehdyt muutokset näkyvät välittömästi Lumion-projektissasi, joten voit työskennellä 3D-mallin parissa samalla, kun katselet sitä Lumion-ympäristöissä. Lumion LiveSync on saatavilla SketchUpille, Revitille, ArchiCADille, Rhinolle ja Vectorworksille.

Arkkitehtien tarpeisiin suunniteltu

Lumion tarjoaa laajan valikoiman uraauurtavia ominaisuuksia arkkitehtitoimistojen muuttuviin tarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää