One Click LCA

One Click LCA

Laske elinkaarivaikutukset minuuteissa.

Elinkaariohjelmisto One Click LCA

One Click LCA on maailman johtava helppokäyttöinen ja automatisoitu elinkaariarviointiohjelmisto, jonka avulla voit laskea ja vähentää rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden, tuotteiden sekä portfolion ympäristövaikutuksia.  One Click LCA on käytössä yli 170 maassa ja se palvelee niin valmistajia, konsultteja, suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin rakennusten omistajia vähentämään hiilidioksidipäästöjä koko rakentamisen arvoketjusta.

Rakennuksen elinkaariarviointi (Building LCA)

One Click LCA auttaa luotettavien, koko rakennuksen elinkaariarvioiden tekemisessä nopeasti. Ratkaisu auttaa sinua suorittamaan elinkaariarviointeja, elinkaarikustannusten laskentaa, suunnittelemaan vähäpäästöisempiä ja kiertotaloutta tukevia projekteja sekä saavuttamaan sertifioinnit, joita vastuullinen rakentaminen vaatii.

Ohjelmistoa voidaan käyttää rakennuksiin, infrastruktuuriin, peruskorjauksiin, rakennustuotteisiin ja -materiaaleihin sekä portfolioihin.One Click LCA sisältää jatkuvasti päivittyvän rakennusmateriaalien päästötietokannan, jossa on yli 200 000 tietolähdettä sekä kaikki ympäristöselosteet (EPD) maailmanlaajuisesti.

Laskenta voidaan räätälöidä BREEAM, LEED, HQE, C+E- ja 80+ sertifikaattien vaatimusten mukaiseksi, mukaan lukien elinkaaren vaiheet, vaikutusindikaattorit, vertailuanalyysit ja paljon muuta.

 

Tuotteen elinkaariarviointi ja rakennusmateriaalien päästötietokanta (EPD database)

One Click LCA:n teknologia auttaa laatimaan tuotteen elinkaariarvioin ja tuottamaan kolmansien osapuolien varmentamat ja EN & ISO-standardien mukaiset ympäristöselosteet helposti ja tehokkaasti. 

Materiaalien päästötietokannan avulla pääset hyödyntämään valmistajakohtaisia ympäristöselosteita ja keskimääräisiä paikallisia materiaalitietoja, jos valmistajakohtaista ympäristöselostetta ei ole saatavilla. Uusia ympäristöselosteita lisätään tietokantaan jatkuvasti, ohjelmiston kautta voit myös pyytää ympäristöselosteita suoraan valmistajilta. Tietokannan sisältämät tiedot käyvät läpi perusteellisen varmennusprosessin, tiedon yhdenmukaisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

 

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
HALUATKO NÄHDÄ MITEN ONE CLICK LCA TOIMII?

Ota yhteyttä ja käydään ohjelmiston toiminnot yhdessä läpi.