One Click LCA

One Click LCA

Laske elinkaarivaikutukset minuuteissa.

One Click LCA on maailman johtava helppokäyttöinen ja automatisoitu elinkaariarviointiohjelmisto, jonka avulla voit laskea ja vähentää rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden, tuotteiden sekä portfolion ympäristövaikutuksia. 

One Click LCA on käytössä yli 120 maassa ja se palvelee niin valmistajia, konsultteja, suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin rakennusten omistajia vähentämään hiilidioksidipäästöjä koko rakentamisen arvoketjusta. Ohjelmistoa voidaan käyttää rakennuksiin, infrastruktuuriin, peruskorjauksiin, rakennustuotteisiin ja -materiaaleihin sekä portfolioihin.

One Click LCA sisältää jatkuvasti päivittyvän rakennusmateriaalien päästötietokannan, jossa on yli 150 000 tietolähdettä sekä kaikki ympäristöselosteet (EPD) maailmanlaajuisesti.

Rakennuksen elinkaariarviointi (Building LCA)

One Click LCA auttaa luotettavien, koko rakennuksen elinkaariarvioiden tekemisessä nopeasti. Ratkaisu auttaa sinua suorittamaan elinkaariarviointeja, elinkaarikustannusten laskentaa, suunnittelemaan vähäpäästöisempiä ja kiertotaloutta tukevia projekteja sekä saavuttamaan sertifioinnit, joita vastuullinen rakentaminen vaatii.

Laskenta voidaan räätälöidä BREEAM, LEED, HQE, C+E- ja 60+ sertifikaattien vaatimusten mukaiseksi, mukaan lukien elinkaaren vaiheet, vaikutusindikaattorit, vertailuanalyysit ja paljon muuta.

 

Tuotteen elinkaariarviointi ja rakennusmateriaalien päästötietokanta (EPD database)

One Click LCA:n teknologia auttaa laatimaan tuotteen elinkaariarvioin ja tuottamaan kolmansien osapuolien varmentamat ja EN & ISO-standardien mukaiset ympäristöselosteet helposti ja tehokkaasti. 

Materiaalien päästötietokannan avulla pääset hyödyntämään valmistajakohtaisia ympäristöselosteita ja keskimääräisiä paikallisia materiaalitietoja, jos valmistajakohtaista ympäristöselostetta ei ole saatavilla. Uusia ympäristöselosteita lisätään tietokantaan jatkuvasti, ohjelmiston kautta voit myös pyytää ympäristöselosteita suoraan valmistajilta. Tietokannan sisältämät tiedot käyvät läpi perusteellisen varmennusprosessin, tiedon yhdenmukaisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

 

One Click LCA hyödyt

Koko rakennuksen elinkaariarviointi

Automatisoi rakennus- tai infrastruktuurihankkeidesi elinkaariarviointi.

Kestävä rakentaminen

Vertaile suunnittelmia. Tarkastele eri ratkaisuja rakennuksen koko elinkaaren kannalta.

Ympäristöluokitus

Saavuta LEED, BREEAM pisteitä tai valitse jokin yli 40 ympäristösertifiointijärjestelmästä.

Tuotteen elinkaariarviointi

Laske ja optimoi tuotteesi elinkaarivaikutukset.

Ympäristöseloste (EPD)

Laadi kolmansien osapuolien varmentamia ja EN & ISO-standardien mukaisia ympäristöselosteita, helposti ja tehokkaasti. 

Vertaile tuotteiden ympäristövaikutuksia

Kommunikoi läpinäkyvästi, luotettavasti ja vertailukelpoisesti tuotteidesi ympäristövaikutukset.

Vertaile hankkeita

Aseta tavoitteita ja vertaile portfoliosi hankkeita.

Raportoi kasvihuonekaasupäästöt

Raportoi organisaatiosi arvoketjun kasvihuonekaasupäästöt ja lyödä keinoja niiden vähentämiseen.

Integrointi

Voit tuoda tietoja Excelistä, Revitistä, Tekla:istä, IESVE:stä ja useasta muusta työkalusta ja voit suorittaa elinkaariarvioinnin vain muutamassa minuutissa.

Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
HALUATKO NÄHDÄ MITEN ONE CLICK LCA TOIMII?

Ota yhteyttä ja käydään ohjelmiston toiminnot yhdessä läpi.

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä yhteydenottopyyntönne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Sinua voisi kiinnostaa myös