Sovelia Vault

Sovelia Vault

Automatisoi rutiinit ja täydennä Autodesk Vaultin toimintoja.

Edut

Paranna vaatimuksenmukaisuutta ja tuottavuutta

Paranna vaatimuksenmukaisuutta ja tuottavuutta

... tehostamalla automatisointia mukautetuilla ja standardiominaisuuksilla. Samalla varmistat, että tieto on yrityksen standardien mukaista.

Automatisoi suunnitteluprosessia

Automatisoi suunnitteluprosessia

... poistamalla työnkulusta työläitä ja manuaalisia tehtäviä ja siten vapauttamalla aikaa varsinaiseen suunnittelutyöhön.

Laajennettavissa

Laajennettavissa

... Sovelia Engineering, Sovelia PLM ja Autodesk Fusion Lifecycle -ratkaisuihin yrityksen tarpeiden mukaan.

Automatisoi rutiineja ja täydennä Autodesk Vaultin toimintoja

Sovelia Vault virtaviivaistaa Autodesk Vaultin käyttöä, auttaa automatisoimaan toistuvia rutiineja ja mahdollistaa prosessien tehokkaan seurannan. Sovelia Vaultin avulla saavutat yhtenäisen tavan työskennellä projekteissa ja eri projektien välillä.

Autodesk Vaultiin ja Inventoriin sisäänrakennettu Sovelia Vault tehostaa ominaisuustietojen hallintaa ja virtaviivaistaa prosesseja. Sovelia Vaultin tehokkailla työkaluilla automatisoit työläät ja manuaaliset työvaiheet, kuten suunnittelutiedon rekisteröinnin, tiedon muuntamisen yleisiksi tiedostomuodoiksi (esimerkiksi PDF) sekä näiden tiedostojen jakamisen ja luovutuksen.

Autodesk Vault on integroitavissa ERP- ja PLM-järjestelmiin Sovelia® Vault -integrointitoiminnon avulla.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Sovelia Vaultista?

Jätä yhtystietosi ja myyjämme ottaa teihin yhteyttä.

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Toimii Autodesk Vaultin kanssa

Toimii Autodesk Vaultin kanssa

Tukee Vault workgroup, Vault Professional and Vault Office -ohjelmistojen nykyistä versiota sekä kahta edellistä versiota.

Toisioformaatit

Toisioformaatit

PDF, 3D PDF, Step, Sat, DXF, AutoCAD DWG ja DWF/DWFx. Tehokkaiden nimeämistoimintojen ansiosta tiedostot voidaan nimetä yrityksen standardien mukaisesti. Toisioformaatit voidaan tallentaa joko Vaultiin tai ohjelmiston ulkopuolelle: tietokoneelle tai vaikka palvelimen verkkolevylle. Generointi voidaan tehdä automaattisesti tilamuutosten yhteydessä tai manuaalisesti tarpeen mukaan, joko näkyvinä tai piilotettuina liitteinä. Molemmat liitetyypit näkyvät liitteet-välilehdellä.

Ominaisuustietojen (iProperties) älykäs hallinta

Ominaisuustietojen (iProperties) älykäs hallinta

Ominaisuustietojen automaattinen täyttö ja tyhjennys kohdennetusti. Mukautettujen revisiotaulukoiden hallinta. Triggerit uusille dokumenteille, palautettaville dokumenteille ja tilamuutoksille.

Tehtävien hallinta

Tehtävien hallinta

Hallitse yksittäisiä tehtäviä tai tapahtumaketjuja manuaalisesti tai automaattisesti (tilamuutosten avulla). Hallinta voidaan toteuttaa paikallisesti tai Vaultin Job Processor -toiminnon avulla. Työnkulkua voidaan automatisoida ehtojen avulla.

Edistyksellinen konfiguraattori yksinkertaisesta käyttöliittymästä

Edistyksellinen konfiguraattori yksinkertaisesta käyttöliittymästä

Vaultissa asetuksia ei tarvitse jakaa käyttäjille erikseen. Graafinen käyttöliittymä mahdollistaa intuitiivisen konfiguroinnin.

Ominaisuustietojen vaivaton hallinta

Ominaisuustietojen vaivaton hallinta

Helposti konfiguroitava välilehti ominaisuustietojen hallintaan Vaultissa. Välilehti käsittelee sekä kategorioita että eri tiedostomuotoja ja näyttää muokattavat ja vain lukutilassa olevat ominaisuudet.

Tietojen vienti

Tietojen vienti

Automaattinen tai manuaalinen materiaaliluetteloiden ja ominaisuustietojen vienti suoraan Autodesk Vaultista, hyödyntäen Vaultissa tapahtuvia tilamuutoksia. Tuettuja tiedostomuotoja ovat XML (xslt), CSV ja SQL.

Työjonon hallinta

Työjonon hallinta

Hallitse ja ylläpidä työjonoa tehokkailla työkaluilla. Replikoitujen ympäristöjen automaattinen keskittäminen tasaa Job Processor -toiminnon kuormitusta. Automaattiset sähköpostiviestit odottavista, käsittelyssä olevista ja epäonnistuneista töistä, sekä töiden automaattinen poistaminen. Job Processor -ohjelman automaattinen uudelleenkäynnistys, ja paikallisen kansion automaattinen tyhjennys Job Processor -ohjelman vakauden ylläpitämiseksi.

Digitaalinen allekirjoitus

Digitaalinen allekirjoitus

Liitä käyttäjän tiedot dokumentteihin tilamuutoksen yhteydessä automaattisesti. Ohjelmisto varmistaa, että dokumentin luoja, tarkistajat ja hyväksyjät ovat eri henkilöitä, jotta dokumentti kulkee riittävän monen silmäparin kautta. Automaattiset sähköpostiviestit tilamuutosten yhteydessä.

Olipa kyse työnkulun automatisoinnista, luovutusdokumenttien automaattisesta luomisesta tai tilaraporttien automaattisesta lähettämisestä, Sovelia Vault mahdollistaa prosessien tehokkaan mukauttamisen. Sujuvasti räätälöitävissä oleva Sovelia Vault auttaa parantamaan prosessien tuottavuutta todella merkittävästi.
Jaap Leussink, IT Technical Analyst, Parker Hannifin

 Sovelia Vault Electronic signatures and 2 / 4 eyes checking

Sovelia Vault Generate secondary file formats

Sovelia Vault: Walkthrough of workflows and functionality

Sovelia-asiakkailla on pääsy Sovelia Knowledge base:een, josta löydät teknisempää tuotekohtaista tietoa eri Sovelia ratkaisuden käyttämisestä sekä viimeisimpien versioiden uusimmat ominaisuudet.


Sovelia asiakas
kirjaudu Knowledge Base:een tästä

Jätä meille viesti

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös