Symetri lanseeraa Naviate Zeron

Naviate Zero vastaa kiireelliseen tarpeeseen vähentää hiilidioksidipäästöjä, ja antaa arkkitehdeille ja insinööreille mahdollisuuden vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Symetri lanseeraa Naviate Zeron

Innovatiivinen ratkaisu kestävään rakennussuunnitteluun

Symetri, yksi Euroopan johtavista rakennus- ja yhdyskuntasuunnittelun sekä valmistavan teollisuuden ohjelmistojen ja palveluiden tarjoajista, lanseeraa Naviate Zeron - innovatiivisen Autodesk Revit -lisäosan, joka tulee mullistamaan kestävän rakennussuunnittelun.

World Green Building Councilin mukaan rakennukset aiheuttavat 39 % mailman hiilidioksidipäästöistä, ja 11 % tästä tulee materiaaleista ja rakentamisesta. Naviate Zero on kehitetty vastaamaan tähän haasteeseen ja keskittyy hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen rakennuksen elinkaaren varhaisissa vaiheissa. Suunnittelun ja materiaalivalintojen vaikutusten laskemisen ja vertailun avulla Naviate Zero mahdollistaa ympäristöystävällisten valintojen tekemisen.

"Symetrillä tavoitteenamme on mahdollistaa tehokkaammat ja kestävämmät tavat työskennellä paremman tulevaisuuden puolesta. Tunnistimme rakennusalan ympäristövaikutukset ja näimme mahdollisuuden vaikuttaa siihen positiivisesti. Tämä visio johti Naviate Zeroon, alustaan, joka mahdollistaa perusteltujen ja kestävien materiaalivalintojen tekemisen jo suunnittelun alkuvaiheessa."
"Yksi suurimmista haasteista on tuoda tiedot helposti saataville jotta pystytään tekemään paremmin perusteltuja, oikeaan tietoon pohjautuvia päätöksiä. Mahdollisuus tehdä perusteltuja päätöksiä jo suunnittelun alkuvaiheessa on ratkaisevan tärkeää parempien tulosten saavuttamiseksi."
Mikko Viertola, CTO, Symetri

Naviate Zero hyödyntää Symetrin strategisesta kumppanuutta One Click LCA:n, maailman johtavan rakentamisen elinkaariarviointi (LCA) ja ympäristöselosteiden (EPD) ohjelmistotoimittajan kanssa. Hyödyntämällä One Click LCA:n laajoja tietokantoja Naviate Zero antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille suoran pääsyn maailmanlaajuisiin rakennusmateriaalien päästötietokantaan koko suunnitteluprosessin ajan, suoraan Revitistä.

Symetri

Symetri kehittää ja toteuttaa digitaalisia ratkaisuja ja palveluja rakennus- ja yhdyskuntasuunnittelun sekä valmistavan teollisuuden yrityksille. Tarjoamme asiantuntemusta ja teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaillemme tehokkaamman ja kestävämmän tavan työskennellä paremman tulevaisuuden puolesta. 

Symetri perustettiin Ruotsissa vuonna 1989, ja sen palveluksessa on nykyään runsaat 1000 henkilöä. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa. Symetri on Autodesk Platinum Partner, Autodesk Authorised Training Centre  (ATC) ja Autodesk Global Service Provider. Symetri on osa Addnode Group -konsernia, jonka B-osake on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä. Addnode Group tarjoaa liiketoimintakriittisiä IT-ratkaisuja kohdemarkkinoilleen sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. 

Naviate

Naviaten ohjelmistot ovat suunniteltu parantamaan työnkulkuja ja tehostamaan tietomallinnusta rakennus- ja yhdyskuntasuunnittelun projekteissa. Naviaten ratkaisut sisältävät tuottavuutta, dokumentointia, yhteistyötä ja projektinhallintaa tukevia ominaisuuksia, jotka parantavat työnkulkuja BIM-projekteissa. Ratkaisut on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin, kuten arkkitehdeille, rakennesuunnitteluun, rakentamiseen ja infrasuunnitteluun.

Lisätietoja

Jyrki Petsalo
Business Area Director AEC Finland, Symetri
jyrki.petsalo@symetri.com
+358 408 656 444

Ota yhteyttä
Jyrki Petsalo

Jyrki Petsalo

Finland Rakennussuunnittelun ratkaisut
Uutiset

Infra Forum 2024

29 tammikuuta 2024

Infrasuunnittelun ammattilaisille suunnatut kaksipäiväiset käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna 12.-13. kesäkuuta Seinäjoella.

Lue lisää