Kuinka teet tietomallin laadunvarmistuksen tehokkaammin Naviate Architecturen avulla

Revitille kehitetyn Naviate-lisäosan työkaluja ei ole tehty vain suunnittelijoille, vaan työkaluja löytyy myös tietomallikoordinaattoreiden tarpeisiin. Tässä blogissa esittelemme, kuinka Naviate Architecture auttaa varmistamaan, ettei mallia toimiteta vahingossa ilman parametrien päivittämistä, ettei objekteilla on vääriä parametriarvoja tai pintakuvioinnit eivät ole oikein. Tutustu myös aikaisempiin blogeihin, joissa kerromme, kuinka voit säästää aikaa Naviate Architecturen avulla.

Riski: Malli toimitetaan ilman, että parametrit on päivitetty

Update project

Kun tietomallia ollaan toimittamassa muille toimijoille, on tärkeää että objektien parametriarvot täsmäävät yhteen suunnitelman kanssa. Manuaalisesti kaikkien tarpeellisten parametrien läpikäynti on melkein mahdotonta ja tässä Update Project -toiminto auttaa ajoittamaan projektin sisällön päivittämisen loogisiin hetkiin, kuten tallennuksen tai synkronoinnin yhteyteen.

 

Riski: Objektien parametriarvot ovat väärät

Color elements

Jos haluat tarkastella objektien eri parametriarvoja näkymässä, Revitillä joudut käymään ne läpi ja valitsemaan yksitellen. Naviaten Color Elements -toiminto mahdollistaa visuaalisen ja helposti luettavan näkymän värityksen valitsemasi parametrin ja värien mukaan. Tämän värityksen saat myös käännettyä suoraan näkymäfilteriksi ja sisällytettyä kyseiset filterit suoraan näkymä-templateen.

 

 

Riski: Pintakuvioinnit eivät ole oikein

Pattern editor

Pattern Editor antaa sinun piirtää helppokäyttöisessä käyttöliittymässä pinta- ja dokumentaatiokuviointeja ja tallentaa ne projektiin ilman, että ne pitää koodata tai tuoda AutoCAD:n kautta Revitiin.

 

Lue myös aikaisemmat blogit ja katso videot, kuinka voit säästää aikaa ja kuinka tehostat Revitin käyttöä Naviate Architecturen avulla.

Ilmoittaudu nyt keskiviikkona 9. kesäkuuta pidettävään maksuttomaan webinaariimme Naviate Architecture Revitille - Projektinhallinan keveys

Ota yhteyttä

Blogi

VAULT PROFESSIONAL CLIENTIN KIRJAUTUMISONGELMAN RATKAISEMINEN

08 maaliskuuta 2023

Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta Autodesk Vault Professional Clientiin kirjautumisongelmasta. Ainakin versio 2021 ja 2023 versioissa Vault ei yhdistä palvelimeen ja antaa hyvin geneerisen error viestin: ”Error: Object reference not set to an instance of an object.” 

Lue lisää