AutoCAD

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Mikä on AutoCAD?

AutoCAD® on suunnitteluohjelmisto, johon arkkitehdit, insinöörit ja rakentamisen ammattilaiset luottavat tarkkojen 2D- ja 3D-piirustusten suunnittelussa.

  • Luo ja muokkaa 2D-geometriaa ja 3D-malleja hyödyntäen tilavuusobjekteja, pintoja ja verkko-objekteja
  • Lisää piirustuksiin tekstiä, mittoja, viiteviivoja ja taulukoita
  • Mukauta lisäosilla ja ohjelmointirajapinnoilla

Työskentele nopeammin toimialakohtaisilla työkaluilla

AutoCAD® sisältää toimialakohtaiset ominaisuudet ja sisältökirjastot tarjoten aiemmin vain erillisinä ohjelmistoina saatavana olleet  

Suunnittelunopeus moninkertaistuu. Voit automatisoida suunnittelun rutiinitehtäviä, kuten ovien sijoittamisen, materiaaliluettelon luonnin ja PLC I/O -piirustusten tuottamisen. Käytössäsi ovat toimialakohtaisten sisältökirjastojen runsaat 750 000 älykästä objektia ja osaa.

Toimalakohtaiset työkalut

Architecture
Nopeuta rakennussuunnittelua ja dokumentointia hyödyntämällä yli 8 500:tta älykästä rakennussuunnitteluun luotua objektia.

Electrical
Tehosta sähköisten ohjausjärjestelmien suunnittelua ja dokumentointia hyödyntämällä yli 65 000:tta älykästä sähkösuunnittelun symbolia. Tuota layout-piirustukset ja kytkentäkaaviot.

Mechanical
Nopeuta tuotesuunnittelua hyödyntämällä mekaniikkasuunnitteluun kehitettyjä ominaisuuksia ja runsasta 700 000 älykästä osaa ja symbolia. Voit esimerkiksi automatisoida koneosien generoinnin ja materiaaliluetteloiden luonnin.

Plant 3D
Tuota PI-kaaviot tehokkaasti ja yhdistä ne 3D-tehdassuunnittelumalliin tehdassuunnitteluun tarkoitetuilla erikoisominaisuuksilla. Luo nopeasti laitoksen layout-suunnitelmia, pi-kaavioita ja paljon muuta.

MEP
Piirrä, suunnittele ja dokumentoi taloteknisiä järjestelmiä tehokkaasti hyödyntämällä yli 10 500:aa älykästä mekaniikka-, sähkötekniikka- ja putkisto-objektia. Suunnittele vaivattomasti kanavistot, johdotukset ja taloteknisten järjestelmien piirikaaviot.

Map 3D
Helpota kaavoitus- ja suunnittelutyötä yhdistämällä GIS- ja CAD-tietoa. Hyödynnä paikkatietojen hallinnassa standardinmukaisia skeemoja, automatisoituja toimintakohtaisia työnkulkuja ja raporttipohjia

Raster Design
Muunna rasterikuvia DWG™-objekteiksi rasterisuunnittelutyökalujen avulla. Muokkaa ja korjaile rasterikuvia vaivattomasti ja muunna ne vektoripiirustuksiksi tutussa AutoCAD-ympäristössä.

Työskentele AutoCAD-ohjelmistolla missä ja milloin vain

AutoCAD-mobiilisovellus
Mobiilisovelluksella tarkastelet, muokkaat, merkitset ja luot piirustuksia kentällä ja tien päällä.

AutoCAD-verkkosovellus
Verkkosovelluksella tarkastelet, muokkaat, merkitset ja luot piirustuksia vaivattomasti kirjautumalla verkkoselaimella, ohjelmistoa asentamatta.

.

 

Ota meihin yhteyttä

Tietonne tallennetaan, jotta voimme käsitellä kurssi-ilmoittautumisenne. Lue lisää, kuinka käsittelemme henkilötietoja Privacy Policy.

Sinua voisi kiinnostaa myös